Η Nokia ανακοίνωσε πως ο Νάσος Αναλογίδης είναι ο νέος General Manager της εταιρίας για την Ελλάδα, το Ισραήλ και την Κύπρο.


Nasos AnalogidisΗ έδρα του Νάσου θα είναι η Αθήνα και θα αναφέρεται στον Greig Williams, Vice President South Europe. Ο Greig Williams, καλωσορίζοντας τον νέο General Manager δήλωσε: «Μου δίνει μεγάλη χαρά η τοποθέτηση του Νάσου στη θέση του General Manager για τα γραφεία μας στην Ελλάδα, το Ισραήλ και την Κύπρο. Βρίσκεται στην εταιρία μας τα τελευταία 10 χρόνια και έχει διαδραματίσει καίριο ρόλο στη διαμόρφωση των δραστηριοτήτων μας στην Ελλάδα. Θα ήθελα να τον συγχαρώ και να του ευχηθώ ότι καλύτερο στον καινούριο του ρόλο».


Από την πλευρά του ο Νάσος Αναλογίδης δήλωσε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη Nokia για τη μεγάλη τιμή που μου κάνει θέτοντας με επικεφαλής των τοπικών μας γραφείων στην Ελλάδα, το Ισραήλ και την Κύπρο. Η Nokia αποτελεί μία σπουδαία εταιρία για να εργάζεσαι, προωθώντας συνεχώς την καινοτομία μέσα από το χαρτοφυλάκιό μας και φέρνοντας ακαταμάχητα νέα προϊόντα στους καταναλωτές, βασισμένα στο πάθος τους για την κινητή τηλεφωνία αλλά και στην οικονομική τους δυνατότητα. Η εμπιστοσύνη που μου δείχνει η Nokia καθώς και η δέσμευση της εταιρίας στην Ελληνική αγορά σε αυτή τη δύσκολη περίοδο, είναι ένα κίνητρο που ενισχύει την θέληση και την επιθυμία όλων να αγωνιστούμε για ένα φωτεινότερο μέλλον».


Ο Νάσος, ο οποίος είναι κάτοχος MSc στο Electrical & Computer engineering, MSc στο Mobile Communications και MBA, εντάχθηκε στο δυναμικό της Nokia Networks το 2002 και μέσα στα τελευταία 10 χρόνια εργάστηκε σε διάφορες θέσεις στους τομείς της μηχανικής, της διαχείρισης έργων και στην ανάπτυξη επιχειρήσεων.