Η μάχη για την ανακατάληψη της Γης ξεκινάει καθώς η BioWare κυκλοφορεί ένα από τα πιο αναμενόμενα παιχνίδια.


MASS3ps3PFT2Dpft2dENGTo Mass Effect 3 από την BioWare, Label της Electronic Arts Inc., κυκλοφορεί στα καταστήματα σε όλη την Ευρώπη. Το άκρως αναμενόμενο παιχνίδι έχει λάβει διθυραμβικές κριτικές για την βαθιά και διαδραστική του αφήγηση καθώς και για την δράση που ανεβάζει την αδρεναλίνη στα ύψη. Το Mass Effect 3 έχει ήδη λάβει τέλεια σκορ από πολλά Μέσα παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένων των MSNBC, Game Informer, USA Today, G4 TV, Eurogamer (Ηνωμένο Βασίλειο), The Guardian (Ηνωμένο Βασίλειο), Official Xbox Magazine (Ηνωμένο Βασίλειο), PlayStation Official Magazine (Ηνωμένο Βασίλειο), Eurogamer (Ιταλία), Game Reactor (Σουηδία), Atomic Gamer (Αυστραλία) και άλλα. Το Entertaintmentν Weekly δήλωσε ότι «Tο Mass Effect 3 δεν είναι απλά ένα από τα καλύτερα βιντεοπαιχνίδια της χρονιάς. Είναι ένα από τα καλύτερα γεγονότα της pop κουλτούρας της χρονιάς.”


H BioWare κυκλοφόρησε επίσης το Μass Effect 3: From Ashes. Αυτό το content pack που διατίθεται για download από το διαδίκτυο, και συμπεριλαμβάνεται στο Μass Effect 3 Ν7 Collector’s Edition και στο Μass Effect 3 Digital Deluxe Edition. Η BioWare προσφέρει αυτήν την συναρπαστική νέα περιπέτεια σε όλους τους παίκτες που δεν μπορούν να εξασφαλίσουν το παιχνίδι των δύο special edition.


Στο Μass Effect 3: From Ashes o Commander Shephard θα ανακαλύψει ένα αρχαίο τεχνούργημα του Prothean που μπορεί να αλλάξει την ισορροπία του πολέμου, παίρνοντας την Γη πίσω. Οι παίκτες θα αναλάβουν μία επικίνδυνη αποστολή κατά την διάρκεια των τελευταίων ωρών της Γης για να ανακτήσουν ένα σημαντικό κομμάτι χαμένης τεχνολογίας και να ταξιδέψουν σε μία απομακρυσμένη ανθρώπινη αποικία, ώστε να εξασφαλίσουν το τεχνούργημα πριν η σκοτεινή, προ- ανθρώπινη οργάνωση Cerberus το καταλάβει για τα δικά της σχέδια κυριαρχίας. Αυτό το προαιρετικό περιεχόμενο εμπεριέχεται στο Μass Effect 3 Ν7 Collector’s Edition, στο Μass Effect 3 Digital Deluxe Edition ή μπορεί να αγοραστεί για τις κονσόλες Xbox LIVE®, Playstation® Network και για ηλεκτρονικούς υπολογιστές για $9,99 ή 800 πόντους Microsoft®.