Η Nintendo σε συνεργασία με την Aardman κυκλοφορούν νέα 3D Shaun the Sheep επεισόδια για το 3DS.


ShaunTheSheepEndΗ Nintendo συνεργάζεται με την πολυβραβευμένη Aardman Animations, τους δημιουργούς των Chicken Run και Wallace And Gromit προσφέροντας στους κατόχους του Nintendo 3DS™ ένα ολοκαίνουριο 3D SpotPass™ περιεχόμενο δωρεάν. Από τις 7 Μαρτίου, σε εβδομαδιαία βάση, οι fans που αγαπούν τις γκάφες που συμβαίνουν στην φάρμα του Shaun the Sheep θα μπορούν να δουν 15 αποκλειστικά 3D clips του Shaun και των φίλων του που ξεκινούν για νέες σκανταλιές.


Με τη δυνατότητα να τα δείτε δωρεάν μέσω Nintendo Video™, κάθε clip παρουσιάζει τον Shaun και το κοπάδι του να ξεκινούν για πρώτη φορά ολοκαίνουριες 3D περιπέτειες. Όλη η παρέα περιλαμβάνει τους Shaun, Timmy, Bitzer, τον Farmer και το κοπάδι ενώ κάθε εβδομάδα θα μπορείτε να τους βλέπετε όπως ποτέ ξανά, μέσω του Nintendo 3DS.


Το πρώτο επεισόδιο θα είναι διαθέσιμο για να το λάβετε μέσω σύνδεσης στο internet από τις 7 Μαρτίου και παρουσιάζει τον Shaun και την παρέα του να πηγαίνουν στην εξοχή για picnic. Θα μπορέσουν να απολαύσουν άραγε μια όμορφη και ξεκούραστη εκδρομή στην εξοχή ή θα τους εμποδίσουν οι παγίδες του Farmer;


Το Nintendo Video φέρνει μουσικά videos, αποκλειστικές κωμωδίες, κινούμενα σχέδια, και δράση στο Nintendo 3DS. Κάθε εβδομάδα, νέα videos θα λαμβάνονται στο Nintendo 3DS μέσω της υπηρεσίας SpotPass. Ωστόσο τα videos δεν θα παραμείνουν πολύ. Αν περιμένετε για πολύ καιρό θα τα χάσετε. Για να ξεκινήσετε να τα βλέπετε, κάντε download το Nintendo Video από το Nintendo eShop σήμερα.


Τα 15 3D Shaun the Sheep clips θα είναι διαθέσιμα για να τα δείτε μέσω του Nintendo Video από τις 7 Μαρτίου 2012. Για περισσότερες πληροφορίες για το Nintendo 3DS, το Nintendo Video και το SpotPass, επισκεφθείτε το www.nintendo.gr.