Η Samsung Electronics Hellas πηγαίνει για σκι στο χιονοδρομικό κέντρο του Παρνασσού.


Samsung Galaxy Note_Photo 1Στις αποσκευές της παίρνει τα Galaxy Note, Galaxy Xcover & Xcover 2, το Σάββατο, 18 Φεβρουαρίου 2012. Ο ειδικά διαμορφωμένος χώρος του Samsung Galaxy Note Studio και οι καλλιτέχνες του προσκαλούν τους επισκέπτες του chalet του χιονοδρομικού κέντρου να παραλάβουν μία αναμνηστική ζωγραφιά, με τα πρόσωπά τους και το χιονισμένο τοπίο, φιλοτεχνημένη με το Galaxy Note. Οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά τα τεχνικά χαρακτηριστικά και τις εκλεπτυσμένες λειτουργίες της μοναδικής συσκευής, που αλλάζει τα δεδομένα στη χρήση των κινητών τηλεφώνων.


Οι εκπλήξεις για τους λάτρεις των δραστηριοτήτων στο βουνό δε σταματούν εδώ, καθώς η Samsung έχει φροντίσει για τους «θαμώνες» της πίστας να ανακαλύψουν δύο «έξυπνους» φίλους, ιδανικούς να τους συντροφεύσουν στην πιο ριψοκίνδυνη κατεβασιά, τα Galaxy Xcover & Xcover 2.


Οι παράλληλες εκδηλώσεις των “Galaxy Note Studio” και “Discover the Xcover” θα βρίσκονται στο χιονοδρομικό κέντρο του Παρνασσού, στην περιοχή Κελάρια, το Σάββατο, 18 Φεβρουαρίου 2012, από τις 11:00 π.μ. έως τις 15:00.