Η LG εμπλουτίζει την πλατφόρμα Smart TV εστιάζοντας στο πλούσιο περιεχόμενο και την ευκολία χρήσης.


2012 LG Smart TV_01Η LG Electronics, παρουσιάζει την αναβαθμισμένη πλατφόρμα Smart TV με πρόσθετες λειτουργίες, που ενσωματώνεται στη νέα σειρά τηλεοράσεων LG CINEMA 3D Smart TV για το 2012. Επιδίωξη της LG, είναι να προσφέρει στους κατόχους των CINEMA 3D Smart TV την πιο ολοκληρωμένη και ταυτόχρονα πιο ευχάριστη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας, μέσα από τις περισσότερες από 1.200 εφαρμογές, το αυξανόμενο premium περιεχόμενο και το ανανεωμένο χειριστήριο Magic Remote.


Στο οικοσύστημα της πλατφόρμας Smart TV της LG, έχει επιτευχθεί τεράστια ανάπτυξη κατά το προηγούμενο έτος, με την παρουσίαση περισσότερων από 1.200 εφαρμογών Smart TV. Επιπλέον, για να έχουν πρόσβαση σε περισσότερες ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές, οι χρήστες μπορούν να αξιοποιήσουν τις υπηρεσίες κοινωνικής δικτύωσης (SNS) στις LG Smart TV τηλεοράσεις τους, να πραγματοποιήσουν δωρεές σε φιλανθρωπίες, ακόμη και, να περιηγηθούν σε φημισμένες συλλογές τέχνης.


Παράλληλα, το 3D Zone της LG, προσφέρει μία αυξανόμενη συλλογή τρισδιάστατων ταινιών και τηλεοπτικών εκπομπών, ενώ οι υπάρχουσες ταινίες σε 2D μπορούν να μετατραπούν σε 3D, μέσω της βελτιωμένης λειτουργίας μετατροπής σε 3D της LG. Χάρη στη χρήση της τεχνολογίας Film Patterned Retarder (FPR), τα τρισδιάστατα γυαλιά της LG δε χρειάζονται μπαταρίες, είναι ελαφριά και προσιτά, καθιστώντας τα ιδανικά για τη θέαση 3D περιεχομένου από μεγάλες παρέες και εξαιρετικά άνετα για εκτεταμένα διαστήματα θέασης.


2012 LG Smart TV_03Ακόμη κι αν η πλατφόρμα Smart TV της LG διευρύνεται σε λειτουργίες και επιλογές, η χρήση της τηλεόρασης είναι απλούστερη όσο ποτέ, χάρη στο ανανεωμένο χειριστήριο Magic Remote. Η νέα λειτουργία Voice Recognition επιτρέπει στους χρήστες να εισάγουν κείμενο και να πραγματοποιούν αναζητήσεις με φωνητικές εντολές. Επιπλέον, η λειτουργία Wheel, επιτρέπει στους χρήστες να μετακινούνται πιο γρήγορα στα διάφορα μενού και τις εφαρμογές, πραγματοποιώντας ταχύτερες επιλογές. Το Magic Gesture καθιστά δυνατή την εισαγωγή εντολών με φυσικές κινήσεις και τέλος, η λειτουργία Pointing, καθιστά τις επιλογές επί της οθόνης πιο γρήγορες και απλές, χωρίς να απαιτείται συνεχές scrolling ή επανειλημμένα πατήματα στα πλήκτρα περιήγησης.


Η νέα γκάμα τηλεοράσεων LG CINEMA 3D Smart TV προσφέρει μία πληθώρα επιλογών συνδεσιμότητας. Το νεότερο χαρακτηριστικό είναι η τεχνολογία Intel Wireless Display (WiDi), που καθιστά δυνατή την εύκολη και γρήγορη σύνδεση ανάμεσα στην τηλεόραση και τον Η/Υ, χωρίς να απαιτούνται καλώδια ή πρόσβαση στο Internet. Μέσω του Smart Share Plus, οι χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση σε περιεχόμενο που είναι αποθηκευμένο σε εξωτερικές συσκευές, όπως Η/Υ, tablets και smartphones, ενώ με τη λειτουργία Screen Share, είναι εφικτό το streaming τηλεοπτικού περιεχομένου σε εξωτερικές συσκευές θέασης, με τη χρήση σύνδεσης Wi-Fi.


Το περιεχόμενο επεκτείνεται περαιτέρω, μέσω των υπηρεσιών premium περιεχομένου που διατίθενται στην πλατφόρμα Smart TV. Παρόλο που ο όγκος του περιεχομένου αυξάνεται συνεχώς, η πρόσβαση σε αυτό παραμένει εξαιρετικά εύκολη, χάρη στο αναβαθμισμένο Home Dashboard, που προσφέρει πιο γρήγορη πλοήγηση. Οι συντομεύσεις του Home Dashboard μπορούν να προσαρμοστούν ανάλογα με τις προτιμήσεις των χρηστών, παρέχοντας άμεση πρόσβαση στο αγαπημένο τους περιεχόμενο και τις εφαρμογές.