Ένας πρωτότυπος τρόπος εορτασμού του Αγίου Βαλεντίνου στον ξεχωριστό χώρο Galaxy Note Studio σε The Mall Athens & Golden Hall.


Samsung Galaxy Note_Photo 1Η Samsung Electronics Hellas γιορτάζει τον έρωτα και προσκαλεί όλους τους ερωτευμένους φίλους της να χαρούν την εορτή του Αγίου Βαλεντίνου, δίνοντάς τους την ευκαιρία να προσφέρουν στους αγαπημένους τους ένα σκίτσο για τον «έρωτα».


Αυτός ο πρωτότυπος τρόπος εορτασμού, θα πραγματοποιηθεί στα εμπορικά κέντρα The Mall Athens και Golden Hall, από το Σάββατο, 11 Φεβρουαρίου έως και την Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2012, 12:00 μ.μ. – 21:00.


Σε δύο ειδικά διαμορφωμένους χώρους, τα Galaxy Note Studios, οι επισκέπτες των εμπορικών κέντρων θα συναντήσουν καλλιτέχνες και θα έχουν την ευκαιρία να τους ζωγραφίσουν το πορτρέτο τους ή να τους σχεδιάσουν το δικό τους σκίτσο του «έρωτα», μέσα από το ανατρεπτικό Samsung Galaxy Note. Η ζωγραφιά θα μπορεί άμεσα να τυπωθεί και να βρεθεί στη διάθεση των ενδιαφερομένων.


Το Samsung Galaxy Note, με την προηγμένη λειτουργία S Pen, ελευθερώνει τη φαντασία του χρήστη, δίνοντας πινέλο στους καλλιτέχνες να ζωγραφίσουν στην οθόνη αφής και να γράψουν μία αφιέρωση πάνω στις φωτογραφίες. Για όσους δεν έχουν το ταίρι τους μαζί, αλλά θέλουν να μοιραστούν αυτή τη στιγμή, το εργαλείο S Pen έχει τη δυνατότητα εύκολα και γρήγορα να αποστείλει τη ζωγραφιά με sms, e-mail ή/και στιγμιαία μηνύματα.


Ειδικότερα, τα Galaxy Note Studios θα βρίσκονται στον 3ο όροφο (πλησίον καταστήματος Metropolis) του The Mall Athens και στο ισόγειο (πλησίον καταστήματος LEGO) του Golden Hall.