Το Xbox 360 και η LucasArts ανακοινώνουν ότι το “Kinect Star Wars” και η κονσόλα Xbox 360 Limited Edition “Kinect Star Wars” θα είναι διαθέσιμα στις 3 Απριλίου στην τιμή των €49,99 και €399,99 αντίστοιχα.


Star_Wars_Xbox_360_KinectΟι οπαδοί του Star Wars όλων των ηλικιών θα είναι σε θέση να μεταφέρουν όλο τον κόσμο του Star Wars στο σπίτι τους και να αποτελέσουν οι ίδιοι μέρος των ταινιών, όπως ποτέ άλλοτε, με τη βοήθεια του Kinect για Xbox 360.


Με πέντε δυναμικά modes – Jedi Destiny: Dark Side Rising, Podracing, Rancor Rampage, Galactic Dance Off και Duels of Fate – το “Kinect Star Wars” μεταφέρει μια συναρπαστική εμπειρία τους οπαδούς του Star Wars όλων των ηλικιών. Όσον αφορά στα Jedi, Podracing και Rancor modes, το Xbox 360 και η LucasArts αποκάλυψαν σήμερα νέες προσθήκες στο παιχνίδι, οι οποίες περιλαμβάνουν:


Νέες εμπειρίες στο Jedi Destiny Mode
– Space battles: Καθώς διασχίζετε το Γαλαξία για να αντιμετωπίσετε το «κακό» που κινδυνεύει να υπονομεύσει τη Δημοκρατία, θα αντιμετωπίσετε τις δυνάμεις της Αυτοκρατορίας σε ανελέητες διαστημικές μάχες.
– Speeder Bikes και Landspeeders: Πιλοτάρετε εικονικά Speeder Bikes και Landspeeders στο επικό ταξίδι σας.
– New duels: Πολεμήστε ενάντια σε εχθρούς όπως οι Count Dooku και Darth Vader στο ταξίδι σας για να γίνετε Jedi. Το New Duels of Fate mode, μια εμπειρία μάχη-με-μάχη για να διευρύνετε τις ικανότητές σας ως Jedi στην αντιμετώπιση του Dark Side. Το New Galactic Dance Off mode που περιλαμβάνει τραγούδια του Star Wars, όπου, όσοι βελτιώνουν τις ικανότητες τους ως Jedi, μπορούν να κάνουν ένα διάλειμμα και να μονομαχήσουν με τον Darth Vader στην πίστα χορού ή να δοκιμαστούν στο “Solo style”.


Επιπροσθέτως, η κονσόλα Xbox 360 Limited Edition “Kinect Star Wars” θα περιλαμβάνει ένα μοναδικό ξεκλείδωτο C-3PO για το Dance Mode. Με όλες αυτές τις αποκαλύψεις και τη δυνατότητα να παίξετε σε περιβάλλον 3D, το “Kinect Star Wars” προσθέτει τα μέγιστα στη συνεχώς αυξανόμενη δημοτικότητα της γκάμας του Kinect για Xbox 360 που αφορά σε παιχνίδι με φίλους και οικογένεια.


Μην παραλείψετε να δείτε επίσης την ταινία Star Wars: Episode I The Phantom Menace 3D, η οποία κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 9 Φεβρουαρίου. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ταινία, παρακαλώ επισκεφτείτε τη διεύθυνση: http://3d.starwars.com.


Είθε η Δύναμη να είναι μαζί σας στις 3 Απριλίου.