Το αναμενόμενο RPG The Last Story™ του Hironobu Sakaguchi έρχεται αποκλειστικά για το Wii στα τέλη αυτού του μήνα, προσφέροντας έναν καταπληκτικό τίτλο adventure.


TheLastStory_LogoΑπό σήμερα, μπορείτε να ανακαλύψετε περισσότερα για τον πιο πρόσφατο τίτλο του διαπρεπούς δημιουργού παιχνιδιών Hironobu Sakaguchi επισκεπτόμενοι την επίσημη ιστοσελίδα του The Last Story, βλέποντας το ολοκαίνουριο teaser video του παιχνιδιού και διαβάζοντας την αποκλειστική συνέντευξη με κάποιους από τους ανθρώπους που έκαναν αυτό το παιχνίδι πραγματικότητα.


Η επίσημη ιστοσελίδα του The Last Story είναι τώρα στον αέρα και μεταφέρει τους παίκτες στον κόσμο του Lazulis Island, του κέντρου μίας διαλυμένης από τον πόλεμο αυτοκρατορίας που κυριεύεται από μάγια, μισθοφόρους και τέρατα. Δείτε το site για λεπτομέρειες αναφορικά με το καινοτομικό σύστημα μάχης του παιχνιδιού, τις δυνατότητες επιλογής και το 6-player online battle mode – περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ιστορία αλλά και ταινία με τις τοποθεσίες που φέρνουν το The Last Story στη ζωή.


Ακόμα, στην επίσημη ιστοσελίδα θα βρείτε το πρώτο από μια σειρά νέων teaser videos που παρουσιάζει τους διάφορους ήρωες του The Last Story και προσφέρει μια γεύση από μερικά από τα πιο εντυπωσιακά γεγονότα που περιλαμβάνει το παιχνίδι.


Μια ματιά στο όμορφο visual style του The Last Story αρκεί για να διαπιστώσετε την αγάπη και την προσοχή που έχει δοθεί πλουσιοπάροχα στο παιχνίδι και μια νέα συνέντευξη στη σειρά Iwata Asks που προσφέρει μια πιο εσωτερική ματιά στη διαδικασία δημιουργίας που κρύβεται πίσω από το RPG. Στη συνέντευξη, ο Πρόεδρος της Nintendo Satoru Iwata συναντά το σχεδιαστή του παιχνιδιού Hironobu Sakaguchi και τον character designer Kimihiko Fujisaka και συζητούν για το πως έφεραν αυτό το μεγάλο όραμά τους για το The Last Story στη ζωή.


To limited edition bundle του The Last Story περιλαμβάνει ένα αποκλειστικό μεταλλικό εξώφυλλο, ένα αντίτυπο του παιχνιδιού και τη συσκευασία The Elements Of The Last Story, που περιλαμβάνει το The Premium Soundtrack CD και το εικονογραφημένο βιβλιαράκι The Illustrations. Το CD περιλαμβάνει 7 κομμάτια μουσικές επιλογές από το παιχνίδι σε σύνθεση του Nobuo Uematsu ο οποίος έχει συνεργαστεί ξανά με τον Hironobu Sakaguchi σε πολλά προηγούμενά του RPGs.