Αφιέρωμα στα Xperia Smartphones της Sony Ericsson στο κατάστημα Public στο The Mall Athens από 2 έως 4 Φεβρουαρίου.


public logoΜέσα από ένα αφιέρωμα που θα διαρκέσει από τις 2 έως τις 4 Φεβρουαρίου, το κατάστημα Public στο The Mall Athens, δίνει την ευκαιρία στους επισκέπτες του να γνωρίσουν τα δημοφιλή Xperia™ Smartphones της Sony Ericsson.


Συγκεκριμένα το Public καλεί το κοινό να επισκεφθεί το Sony Ericsson Xperia™ Stage, δίνοντας τη δυνατότητα σε όλους, αφενός να συναντηθούν με την τεχνολογία και αφετέρου να συμμετάσχουν σε διαγωνισμό με δώρο δυο διπλή πρόσκληση για να παρακολουθήσουν από κοντά τον αγώνα μπάσκετ της ομάδας του Παναθηναϊκού εναντίον της Fenerbahce.


Για όσους δεν καταφέρουν να αντισταθούν στο πειρασμό και θελήσουν να αποκτήσουν τα Smartphone Xperia™ arc S, Xperia™ ray, Xperia™ mini, Xperia™ mini pro, το Public προσφέρει έκπτωση 20%! Και …για τους φίλους του μπάσκετ, το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου στη 13:00 το μεσημέρι ο Σαρούνας Γιασκεβίτσιους θα υποδεχθεί το κοινό στο Xperia™ Stage για να φωτογραφηθεί μαζί τους με τα νέα Xperia™ Smartphones.


Όσοι αγαπούν την τεχνολογία μπορούν να έρθουν στο κατάστημα Public στο The Mall Athens, να γνωρίσουν τα πιο μοδάτα Xperia™ Smartphones, να κερδίσουν δώρα, να φωτογραφηθούν με το αστέρι του μπάσκετ και να αποκτήσουν το νέο τους Xperia στις πιο προσιτές τιμές!


Η προσφορά ισχύει από τις 2 έως της 4 Φεβρουαρίου και μόνο για το κατάστημα του Public στο The Mall Athens.