Η λύση της Panda γνώρισε μεγάλη επιτυχία από το Μάρτιο του 2011, με αύξηση στους νέους χρήστες της κονσόλας που έφτασε στο 112%.

panda logoΗ Panda Security, The Cloud Security Company, ανακοίνωσε ότι πέτυχε εξαιρετικά αποτελέσματα με το Panda Cloud Partner Center. Από την αρχική ανακοίνωση της υπηρεσίας, το Μάιο του 2011 και μετά τις βελτιώσεις που έγιναν στην έκδοση 2.1, τον Οκτώβριο του 2011, ο αριθμός των χρηστών παγκοσμίως αυξήθηκε σε ποσοστό 112%, εκ των οποίων πάνω από τους μισούς, είναι νέοι συνεργάτες της Panda Security. Όσον αφορά στην Ελλάδα τα στοιχεία είναι ακόμη πιο εντυπωσιακά, αφού με την έναρξη λειτουργίας αυτής της λύσης παρουσιάστηκε αύξηση της χρήσης της πλατφόρμας σε ποσοστό που φτάνει στο 150%! Να τονίσουμε ότι στην Ελλάδα υπήρξε μεγάλη αύξηση των συνεργατών που δουλεύουν πάνω στη συγκεκριμένη λύση. Η εντυπωσιακή αυτή αύξηση οφείλεται στις δυνατότητες που περιλαμβάνονται στη λύση, η οποία επιτρέπει την απλή διαχείριση του κύκλου ζωής του πελάτη από την δοκιμαστική περίοδο, μέχρι την πρώτη αγορά και την ανανέωση του προϊόντος. Για τη χρήση της υπηρεσίας, αρκεί οι συνεργάτες να εγγραφούν και να πιστοποιηθούν ως χρήστες στο http://www.pandasecurity.com/enterprise/solutions/cloud-partner-center/


Με το Panda Cloud Partner Center, οι συνεργάτες μπορούν να διαχειριστούν όλες τις δραστηριότητες που λαμβάνουν χώρα στο κανάλι σε απευθείας σύνδεση και σε πραγματικό χρόνο, έχοντας τη δυνατότητα της εξ’ αποστάσεως προστασίας τόσο των e-mails όσο και των servers, των PCs και των φορητών υπολογιστών τους.


Επιπλέον, η λύση δίνει στους συνεργάτες τη δυνατότητα διαχείρισης και παρακολούθησης του κύκλου ζωής των πελατών της, αφού μπορούν να εκμεταλλευτούν καλύτερα τις νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες με ακόμη καλύτερη εικόνα όσον αφορά στις επεκτάσεις των αδειών χρήσης, καθώς και των ευκαιριών cross selling. Nα σημειώσουμε επίσης, ότι απλοποιεί τη διαδικασία ανανέωσης των αδειών χρήσης, με προσαρμόσιμα εργαλεία για ακόμη πιο εύκολη διαχείριση, εκχωρώντας στους νέους και υπάρχοντες πελάτες δοκιμαστικές εκδόσεις των νέων προϊόντων της Panda.


Σύμφωνα με τον Joao Matos, Γενικό Διευθυντή της Panda Security για τη Λατινική Αμερική, την Ιβηρική χερσόνησο και τον Καναδά, «Τα αποτελέσματα που λαμβάνονται από το Panda Cloud Partner Center δεν θα μπορούσαν να είναι καλύτερα. Είναι η λαμπρή απόδειξη ότι ο δρόμος που ακολουθήσαμε πριν από μερικά χρόνια ήταν ο σωστός. Έχουμε πολύ θετικά σχόλια από τους συνεργάτες μας και αυτό μας βοηθά να κάνουμε τις λύσεις μας ακόμα καλύτερες».


Οι συνεργάτες από το κανάλι που θέλουν να εγγραφούν και να επωφεληθούν από τα πλεονεκτήματα που προσφέρονται από το Panda Cloud Partner Center μπορούν να επισκεφθούν την ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.pandasecurity.com/enterprise/solutions/cloud-partner-center/, ή να επικοινωνήσουν με το τμήμα πωλήσεων της Panda Security.