Η Nintendo ανακοινώνει την κυκλοφορία του The Last Story – Limited Edition που περιλαμβάνει μια μεταλλική θήκη, ένα soundtrack και ένα βιβλίο.

last-story-limited-editionΤο limited edition The Last Story bundle θα είναι διαθέσιμο μέχρι εξαντλήσεων αποθεμάτων και θα περιλαμβάνει ένα αντίτυπο του παιχνιδιού, μια αποκλειστική μεταλλική θήκη στολισμένη με πανέμορφη τυπογραφία και τη συσκευασία The Elements Of The Last Story που περιλαμβάνει το The Premium Soundtrack CD και το εικονογραφημένο βιβλιαράκι The Illustrations. Το CD περιλαμβάνει 7 μουσικά κομμάτια που είναι επιλογές από τη μουσική του παιχνιδιού σε σύνθεση του Nobuo Uematsu ο οποίος έχει συνεργαστεί με τον Hironobu Sakaguchi σε πολλά προηγούμενά του RPGs.


Το The Last Story δίνει μια μοντέρνα νότα στην παραδοσιακή φόρμουλα RPG, προσφέροντας στρατηγικό, real-time σύστημα μάχης και παρέχοντάς σας τη δυνατότητα να προσαρμόσετε τον χαρακτήρα που έχετε επιλέξει στο παιχνίδι αλλά και το οπλοστάσιό του. Αξιοποιώντας μια μυστηριακή δύναμη που ονομάζεται The Gathering θα μπορείτε να βοηθήσετε τον βασικό πρωταγωνιστή Zael και την ομάδα μισθοφόρων του στην ολοκλήρωση πολλών αποστολών και στη μάχη ενάντια σε πλήθος εχθρών, ανακαλύπτοντας τα αδύνατά τους σημεία και αξιοποιώντας την ομαδική δουλειά που θα σας βοηθήσει να τους εξολοθρεύσετε.


Σε αντίθεση με άλλα RPGs, το The Last Story δεν υποστηρίζει μόνο το single player campaign που ακολουθεί μια συγκεκριμένη ιστορία, αλλά και δύο online multiplayer modes, το Deathmatch και το Co-op, που σας επιτρέπει να αγωνιστείτε ενάντια ή μαζί με μέχρι και πέντε άλλους παίκτες από όλη την Ευρώπη. Από τις online μάχες μπορείτε να αποκτήσετε σπάνια όπλα και αντικείμενα τα οποία μπορείτε να μεταφέρετε στο single player campaign.


Το limited edition bundle του The Last Story, του πιο πρόσφατου action-based RPG από τον Hironobu Sakaguchi, κυκλοφορεί στην Ευρώπη αποκλειστικά για το Wii στις 24 Φεβρουαρίου 2012. Κάθε πακέτο περιλαμβάνει μια αποκλειστική μεταλλική θήκη, ένα αντίτυπο του παιχνιδιού και μια συσκευασία The Elements Of The Last Story.