Η Cytech Ltd, πάροχος λογισμικού Mobile Marketing ανακοινώνει ότι η εφαρμογή Bluevibe@Home από σήμερα θα προσφέρεται δωρεάν.

BluevibeΤο Bluevibe@Home είναι μια εφαρμογή για Windows που μετατρέπει τους Η/Υ (που διαθέτουν σύνδεση Bluetooth) σε σημεία πρόσβασης Internet μέσω Bluetooth. Αυτή η εφαρμογή προσφέρει στους πελάτες τη δυνατότητα να συνδεθούν στο Internet από το κινητό τους τηλέφωνο μέσω Bluetooth, το οποίο είναι εκπληκτικά χρήσιμο για όσους το κινητό τους τηλέφωνο δεν υποστηρίζει Wi-Fi.


Μέσω του Bluevibe@Home οι χρήστες θα μπορούν να «σερφάρουν» στο διαδίκτυο από τον καναπέ του σπιτιού τους, να κάνουν chat με φίλους κτλ. Για εκείνους που θέλουν να είναι συνδεδεμένοι και εκτός σπιτιού, η εφαρμογή Bluevibe Mobile είναι η τέλεια λύση, κάτι που πρέπει να έχουν όλοι όσοι έχουν συσκευή κινητού που δεν υποστηρίζει Wi-Fi.


“Δημιουρήσαμε τις εφαρμογές Bluevibe@Home και Bluevibe mobile προκειμένου να παρέχουμε σε όσους έχουν κινητό τηλέφωνο την ελευθερία της δωρεάν σύνδεσης στο Internet.
Λαμβάνοντας υπόψη την τρέχουσα οικονομική κατάσταση, προσφέρουμε την εφαρμογή Bluevibe@Home δωρεάν, δίνοντας τη δυνατότητα να έχουν σύνδεση στο Internet όσοι έχουν κινητό τηλέφωνο χωρίς δυνατότητες πρόσβασης στο Internet μέσω Wi-Fi και να επωφελούνται από την τεχνολογία Bluetooth. Η εταιρία μας θεωρεί ότι αυτό είναι ένα βήμα στο να να έρθουμε όλοι πιο κοντά, ειδικά τώρα, που όλοι θέλουν να είναι σε επαφή με τους φίλους και την οικογένεια τους.” αναφέρει ο κ. Βαγγέλης Αντωνιάδης, συνιδρυτής της Cytech Ltd.


Η δωρεάν έκδοση της εφαρμογής Bluevibe@Home θα λειτουργεί μαζί με την έκδοση Bluevibe Mobile με διαφημίσεις, ενώ οι πελάτες που επιθυμούν να αγοράσουν την εφαρμογή θα λάβουν και την έκδοση του Bluevibe Mobile χωρίς διαφημίσεις.


Το Bluevibe Mobile το έχουν ήδη «κατεβάσει» περισσότεροι από 1.2 εκατ. χρήστες σε όλο τον κόσμο, σε λιγότερο από 2 χρόνια.


Πως θα χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Bluevibe@Home
Το Bluevibe@Home είναι διαθέσιμο δωρεάν και μπορείτε να το «κατεβάσετε» από το www.getjar.com και το www.bluevibe.net. Ο χρήστης μπορεί να το εγκαταστήσει σε Η/Υ ή φορητό Η/Υ (laptop) και χρησιμοποιώντας το (ενσωματωμένο ή εξωτερικό) Bluetooth για να επικοινωνεί με τα κινητά τηλέφωνα που βρίσκονται σε εμβέλεια. Η εφαρμογή είναι συμβατή με τα Windows XP/Vista/7 (υποστηρίζονται και οι δύο εκδόσεις, 32-bit & 64-bit).


Τα κινητά τηλέφωνα που βρίσκονται στην εμβέλεια του Bluetooth αυτών των Η/Υ, μπορούν αν έχουν πρόσβαση στο Internet για Κινητά, χρησιμοποιώντας ένα προσαρμοσμένο browser για κινητά (το Bluevibe mobile) που λειτουργεί παρόμοια με τους browsers των Η/Υ.


Το Bluevibe Mobile είναι ο πρώτος browser βασισμένος σε Bluetooth στον κόσμο και μπορείτε να το «κατεβάσετε» δωρεάν από την ιστοσελίδα του Bluevibe. Η εφαρμογή προσφέρει μια μοναδική εμπειρία «σερφαρίσματος» στο διαδίκτυο σε όσους το κινητό τους τηλέφωνο δεν υποστηρίζει Wi-Fi. Όντας φιλικό προς το χρήστη, με περιβάλλον εργασίας και γραφικά αιχμής, πλήρως προσαρμόσιμο, το Bluevibe Mobile είναι η τέλεια λύση αναπλήρωσης του Wi-Fi.