Η Sun Electronics διαθέτει προϊόντα που προστατεύουν τις συσκευές σας, ενώ σας επιτρέπουν να συνδέσετε τις φορητές συσκευές με μία τηλεόραση HD.

CMP-POWGΜε τη νέα σειρά πολύπριζων, CMP-POWG από την KONIG, κάνετε οικονομία στο ρεύμα και παρέχετε ασφάλεια στις ηλεκτρικές/ηλεκτρονικές σας συσκευές σε οποιοδήποτε μέρος και αν βρίσκεστε εύκολα και γρήγορα. Με υποδοχές πρίζας τύπου Schuko, Euro, USB, ακουστικών και μικρόφωνου διαλέξτε αυτή που σας αντιπροσωπεύει καλύτερα και τροφοδοτήστε όλες τις multimedia συσκευές σας, στο γραφείο, στο σπίτι ακόμη και στο ταξίδι.


Επιπροσθέτως, με το καλώδιο CABLE-1120 μπορείτε να συνδέσετε το κινητό τηλέφωνο ή tablet σας σε μια LCD / LED ή Plasma τηλεόραση και να απολαύσετε φωτογραφίες, ταινίες και άλλο περιεχόμενο σε τηλεόραση υψηλής ευκρίνειας. Χάρη στη σύνδεση MHL, μια πολύ μικρή σύνδεση USB με ενσωματωμένη λειτουργία HDMI, τα περισσότερα νέα smartphones και tablet PCs μπορούν να συνδεθούν άμεσα την τηλεόραση σας, απολαμβάνοντας εύκολα το περιεχόμενο, χωρίς ώρες μεταφοράς και αντιγραφής.