Ένα σύστημα πλοήγησης αληθινό κόσμημα, απαραίτητο για κάθε σύγχρονη γυναίκα οδηγό, γεννήθηκε από τη συνεργασία της MLS και της Folli Follie.

TalkandDrive_instyleFF_lowO πλοηγός MLS Destinator Talk&Drive in Style Folli Follie σχεδιάστηκε για να μετατρέψει την οδήγηση σε απόλαυση υψηλής αισθητικής. Και αυτό γιατί για πρώτη φορά παγκοσμίως ένας γυναικείος πλοηγός διαθέτει την κορυφαία τεχνολογία αναγνώρισης φωνής, μια διεθνής καινοτομία της MLS και φέρει τη σφραγίδα απόλυτης θηλυκότητας και μοναδικής πολυτέλειας της Folli Follie.


Το στυλ σας οδηγούσε πάντα σε σωστές επιλογές. Τώρα σας οδηγεί και στον προορισμό σας με το MLS Destinator Talk&Drive in Style Folli Follie. Χωρίς πληκτρολόγια και οθόνες αφής, εσείς απλά μιλήστε στον πλοηγό και αυτός θα σας οδηγήσει παντού, εύκολα, γρήγορα, με απόλυτη ασφάλεια και αξεπέραστο στυλ. Σε ιδανικό μέγεθος, με κομψές λεπτομέρειες και τη σχεδιαστική υπογραφή της Folli Follie, ο νέος πλοηγός αποτελεί ένα κόσμημα για το αυτοκίνητο και θα γίνει το πιο απαραίτητο αξεσουάρ σας, δίνοντας λάμψη στην καθημερινή οδήγηση. Το μοτίβο της icon συλλογής Happy Nugget της Folli Follie αποτυπώνεται κομψά και συνδυάζεται μοναδικά με την ομώνυμη θήκη που δίνεται δώρο μαζί με τον πλοηγό προσφέροντας μια απόλυτη νότα θηλυκότητας.


Με το MLS Destinator Talk&Drive in Style Folli Follie η οδήγηση αλλάζει. Αποκτά στυλ και προσωπικότητα. Την αλλαγή αυτή αντιπροσωπεύει απόλυτα η παρουσιάστρια και μοντέλο Δούκισσα Νομικού, που αποτελεί το πρόσωπο της καμπάνιας της MLS. Με την εντυπωσιακή ομορφιά, το έμφυτο στυλ και την λαμπερή της προσωπικότητα η Δούκισσα κατέχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην επικοινωνία του MLS Destinator Talk&Drive in Style Folli Follie.


Ο νέος πλοηγός διατίθεται από το τέλος Νοεμβρίου στην ελληνική αγορά σε καταστήματα τεχνολογίας και σε άλλα επιλεγμένα σημεία πώλησης.