H ACE-Hellas, διοργανώνει σε συνεργασία με την Dell και την Intel, εκδήλωση υπό τον τίτλο «Work at the Speed of Thought».

ace_hellas_logoΗ εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011 στις 16:30 στο ξενοδοχείο Metropolitan, στη λεωφόρο Συγγρού 385, στην Αθήνα.


Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα παρουσιαστούν οι ολοκληρωμένες λύσεις τεχνικού λογισμικού αλλά και εξοπλισμού για μηχανικούς που έχουν αναπτύξει και διαθέτουν οι τρεις εταιρείες.


Η ACE-Hellas προσφέρει ένα μοναδικό πακέτο λύσεων για τον αρχιτεκτονικό, δομοστατικό και ενεργειακό σχεδιασμό κτιρίων, προσαρμοσμένο στην υποχρεωτική εφαρμογή των Ευρωκωδίκων και του ΚΕΝΑΚ. Καθώς σε κάθε κτιριακό έργο απαιτείται πλέον η Ενεργειακή ανάλυση και η Πιστοποίησή του και ενώ ταυτόχρονα η σύγχρονη αρχιτεκτονική αναζητά όλο και πιο σύνθετα σχήματα και υλικά στις κατασκευές, οι λύσεις SCADA Pro, ARCHline XP και Ecoline ικανοποιούν τις σχεδιαστικές ανάγκες κάθε αρχιτέκτονα, μηχανικού ή ενεργειακού επιθεωρητή.


Η νέα έκδοση του SCADA Pro ενσωματώνει όλους τους νέους Ευρωκώδικες με αποτέλεσμα να αποτελεί σήμερα την πιο ολοκληρωμένη λύση για κάθε δομοστατική μελέτη. Το SCADA Pro προσφέρει μια ενιαία πλατφόρμα σχεδιασμού και ανάλυσης κατασκευών για κτίρια από σκυρόδεμα και χάλυβα. Είναι ιδιαίτερα εύχρηστο και ευέλικτο, ενώ συνεργάζεται άριστα με τα προγράμματα ARCHlineXP, Revit Structure & AutoCAD Structural Detailing καθώς και με όλα τα αρχιτεκτονικά προγράμματα.


Η αρχιτεκτονική εφαρμογή ARCHline καλύπτει πλήρως τις ανάγκες σχεδίασης, διαμόρφωσης εσωτερικών χώρων, σχεδίασης επίπλων και βιομηχανικού σχεδιασμού, ενώ δίνει τη δυνατότητα ταυτόχρονης δημιουργίας δισδιάστατου / τρισδιάστατου μοντέλου και παράγει αυτόματα όψεις, τομές και προοπτικά. Διαθέτει «έξυπνα» εργαλεία με πλήρεις βιβλιοθήκες στοιχείων και παραμετρικών αντικειμένων καθώς και εργαλεία φωτορεαλισμού και φωτογραμμετρίας, τοπογραφικά, αποτύπωσης του κτιρίου και εργαλεία ολοκληρωμένης οργάνωσης και διαχείρισης των δεδομένων ενώ συνδέεται απευθείας με το ECOLINE.


Τo Ecoline, είναι η ολοκληρωμένη εφαρμογή για μελέτες ενεργειακής απόδοσης και κατάταξης κτιρίων που καλύπτει πλήρως όλες τις ανάγκες των μελετητών καθώς και των ενεργειακών επιθεωρητών, για την εκπόνηση ενεργειακών μελετών και την έκδοση πιστοποιητικού ενεργειακής απόδοσης αντίστοιχα. Η εφαρμογή έχει αναπτυχθεί εξ’ ολοκλήρου από την ACE-Hellas, περιλαμβάνει πλήθος έξυπνων εντολών όπως την αυτόματη δημιουργία αναλυτικού τεύχους ενεργειακών υπολογισμών για την απευθείας κατάθεσή του στην πολεοδομία, την εξαγωγή αρχείου xml για την εισαγωγή στο πρόγραμμα του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και την εισαγωγή του 3d ή 2d περιγράμματος ενός κτιρίου από dwg αρχείο από το Autocad καθώς και την αυτόματη αναγνώριση του κελύφους από το ARCHline.


Στις παρουσιάσεις οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν για τους Ευρωκώδικες και θα δουν από κοντά κάθε λεπτομέρεια των λύσεων, οι οποίες θα παρουσιάζονται σε πλήρη λειτουργία, θα παραλάβουν πληροφοριακό υλικό, θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν τις λύσεις σε ειδικές τιμές και να πάρουν μέρος σε κλήρωση για δώρα.


Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής στην εκδήλωση στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.dellnews.gr/mailer_nov11/ACE_inv/invitation1.html


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ACE-Hellas και τα προϊόντα της, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.ace-hellas.gr.