H Kingston Digital Europe Ltd, ανακοίνωσε την κυκλοφορία της νέας γενιάς της οικονομικής, entry-level σειράς SSDNow V.

Kingston logo_high resolutionO Kingston SSDNow V200 προσφέρει εξαιρετικές επιδόσεις σε χαμηλή τιμή και είναι κατάλληλος για καταναλωτές που ψάχνουν μία οικονομική λύση αναβάθμισης που θα αυξήσει την απόδοση του συστήματός τους και θα επιμηκύνει το χρόνο ζωής της επένδυσή τους.


Ο νέος Kingston SATA Rev 3.0 (6GB/sec) SSDNow V200 είναι σχεδόν δύο φορές πιο γρήγορος από τον προηγούμενο SSDNow V100 SSD* (σχεδιάγραμμα 1). Καθώς είναι σχεδόν 20% πιο οικονομικός σε σχέση με τον προκάτοχό του SSDNow V100, είναι μία από τις καλύτερες λύσεις SSD στην αγορά1 για άριστη σχέση τιμής/απόδοσης. Με βελτιωμένες επιδόσεις και χαμηλότερο κόστος, ο SSDNow V200 είναι ιδανικός για καταναλωτές που ψάχνουν μία οικονομική λύση αναβάθμισης του συστήματος με χρήση δίσκου τεχνολογίας Flash.


O SSDNow V200 είναι διαθέσιμος σε χωρητικότητα 64GB, 128GB και 256GB και πωλείται είτε μεμονωμένα είτε με upgrade kit για εύκολη εγκατάσταση. Το desktop bundle kit περιλαμβάνει τον SSD, το λογισμικό cloning, ένα DVD με οδηγίες βήμα προς βήμα για την εγκατάσταση, καλώδια (SATA data και τροφοδοτικό), καθώς και brackets 3.5″ και βίδες. Το notebook bundle περιλαμβάνει το δίσκο, το λογισμικό cloning, το DVD με οδηγίες βήμα προς βήμα για εγκατάσταση, καθώς και μία εξωτερική θήκη 2.5″ για εύκολη μεταφορά του λειτουργικού συστήματος και των δεδομένων από τον σκληρό δίσκο στον SSD κατά τη διάρκεια του cloning.


Οι SSDs της Kingston® συνοδεύονται από τριετή εγγύηση και τη γνωστή τεχνική υποστήριξη της Kingston. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το www.kingston.com/europe