Από αύριο Παρασκευή 11 Νοεμβρίου το iPhone 4S θα είναι διαθέσιμο στην αλυσίδα των καταστημάτων της WIND σε όλη την Ελλάδα.

iPhone 4SΤο iPhone 4S, το πιο εντυπωσιακό iPhone που υπάρχει, διαθέτει το διπύρηνο επεξεργαστή Α5 της Apple για γρήγορες επιδόσεις και εκπληκτικά γραφικά, νέα κάμερα 8MP και βελτιωμένα οπτικά, δυνατότητα εγγραφής video 1080p υψηλής ευκρίνειας, λειτουργικό iOS5 και iCloud.


«Ενεργώντας πάντα με στόχο να βρισκόμαστε στην αιχμή των εξελίξεων και να προσφέρουμε κορυφαία και πρωτοποριακά προϊόντα στους πελάτες μας, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη διαθεσιμότητα του iPhone 4S μέσω της εκτεταμένης αλυσίδας των καταστημάτων WIND σε όλη την Ελλάδα» δήλωσε ο Βάϊος Καραντίνος, Ανώτερος Διευθυντής Πωλήσεων & Τμήματος Εξυπηρέτησης Πελατών WIND. «Πιστεύουμε ότι οι πελάτες μας θα απολαύσουν την εμπειρία του iPhone 4S μέσα από το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας της WIND πανελλαδικά και τα προσφερόμενα προγράμματα φωνής και δεδομένων καλύπτοντας κάθε ανάγκη χρήσης»


Περισσότερες λεπτομέρειες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά και τα τιμολογιακά προγράμματα WIND στο iPhone 4S οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν http://www.wind.com.gr/gr/iphone4s