Η Cosmote φέρνει το ολοκαίνουργιο iPhone 4S στις 11 Νοεμβρίου σε όλα τα καταστήματα Cosmote, Γερμανός και OTEshops σε όλη την Ελλάδα.

iPhone 4SΤο iPhone 4S, το πιο εντυπωσιακό iPhone που υπάρχει, διαθέτει το διπύρηνο επεξεργαστή Α5 της Apple για γρήγορες επιδόσεις και εκπληκτικά γραφικά, νέα κάμερα 8MP και βελτιωμένα οπτικά, δυνατότητα εγγραφής video 1080p υψηλής ευκρίνειας, λειτουργικό iOS5 και iCloud.


«Η COSMOTE προσφέρει στους πελάτες της το iPhone 4S σε προσιτές τιμές μέσα από μια ευρεία γκάμα τιμολογιακών προγραμμάτων που καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες τους, για να απολαμβάνουν γρήγορο σερφάρισμα στο Internet, όπου κι αν βρίσκονται, με τη σιγουριά του προηγμένου 3G δικτύου της εταιρείας. Με το iPhone 4S η Cosmote συνεχίζει να παρέχει στους πελάτες της προηγμένες τεχνολογικές λύσεις που συνδυάζουν την επικοινωνία με την ψυχαγωγία», δήλωσε ο κ. Κώστας Νεμπής, Executive Marketing Director της Cosmote.


Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προ-παραγγείλουν το iPhone 4S ή να μάθουν περισσότερα σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά και τα τιμολογιακά προγράμματα στο www.cosmote.gr/iPhone4S .