Η TomTom, ηγέτης στην παροχή φορητών λύσεων πλοήγησης και ψηφιακών χαρτών, ανακοινώνει ότι o κ. Αλέξανδρος Βλάχος αναλαμβάνει καθήκοντα Country Manager.

Alexis VlachosO κ. Βλάχος έχοντας ως έδρα του την Αθήνα, θα είναι υπεύθυνος για την Ελλάδα και για όλη την περιοχή των Βαλκανίων και θα αναφέρεται απευθείας στον κ. Luca Tammaccaro, Αντιπρόεδρο της TomTom για την Ιταλία και τη νοτιοανατολική Ευρώπη.

Ο κ. Tammaccaro δήλωσε: «Η TomTom, ως παγκόσμιος ηγέτης σε λύσεις πλοήγησης, παρέχει στους πελάτες μας στην Ελλάδα, καινοτόμα προϊόντα που τους βοηθούν να φθάσουν στον προορισμό τους και να απολαμβάνουν την καθημερινή οδήγηση. Καλωσορίζουμε τον Αλέξη και πιστεύουμε ότι οι γνώσεις του και η αντίληψή του για τη μεγιστοποίηση της αξίας των προϊόντων για τους πελάτες μας, θα αποτελέσει ένα πολύτιμο στοιχείο στις προσπάθειές μας στην Ελλάδα και την περιοχή των Βαλκανίων.»

Ο κ. Βλάχος ξεκίνησε την καριέρα του στην Klimaphone το 1997 και αποχώρησε από την εταιρία ως area sales manager. Στη συνέχεια, εργάστηκε στην Alpha Copy ως account manager του club Nokia. Το 2006 εργάστηκε στην Intersys ως sales manager και το 2008 ανέλαβε καθήκοντα Business Development Manager στην Multiflash Electronics.

Θα μεταφέρει στην εταιρία την πολυετή του εμπειρία από το χώρο των καταναλωτικών ηλεκτρονικών ειδών και θα επικεντρωθεί στην ανάπτυξη των προϊόντων της TomTom στην Ελληνική αγορά, αλλά και στην καλύτερη εξυπηρέτηση των Eλλήνων καταναλωτών στον τομέα της πλοήγησης.

Η TomTom έχει παρουσία στην Ελλάδα από τον Νοέμβριο του 2009 παρέχοντας στην Ελληνική αγορά ένα πλήρες εύρος συσκευών και λύσεων. Σε λιγότερο από δύο χρόνια η εταιρία έχει καταφέρει να αναρριχηθεί στη δεύτερη θέση στην Ελληνική αγορά.

Η TomTom προσφέρει στην Ελληνική αγορά μια πλήρη σειρά προϊόντων για το αυτοκίνητο (μεταξύ των οποίων οι σειρές TomTom Via και TomTom Start) και για μοτοσυκλέτες (TomTom Urban Rider), καθώς και την εφαρμογή της για το iPhone. Τον προηγούμενο χρόνο η TomTom παρουσίασε στην Ελλάδα την τεχνολογία IQ Routes, που χρησιμοποιείται από όλες τις συσκευές και το λογισμικό πλοήγησης της εταιρίας και βοηθάει τους οδηγούς να επιλέγουν την ταχύτερη διαδρομή προς τον προορισμό τους ανάλογα με την ώρα της ημέρας και την ημέρα της εβδομάδας.