H Raxevsky επέλεξε την ολοκληρωμένη σουίτα εφαρμογών Entersoft Business Suite και Entersoft Retail, στοχεύοντας στην ενίσχυση της πελατοκεντρικής της φιλοσοφίας.

entersoftΗ Raxevsky αναπτύσσεται με σταθερά βήματα και γρήγορους ρυθμούς τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, παρόλη την δύσκολη οικονομική συγκυρία, με οδηγό τις αξίες της για ποιότητα, στυλ και την αφοσίωσή της στη Γυναίκα. Η Raxevsky μετρά 30 χρόνια επιτυχημένης πορείας με πάνω από 60 καταστήματα, ιδιόκτητα & franchise, σε όλες τις μεγάλες πόλεις της χώρας και με σημαντική εξαγωγική δραστηριότητα σε Βουλγαρία, Ρουμανία και Κύπρο με 5 ιδιόκτητα καταστήματα συνολικά.


Με την ενοποιημένη σουίτα εφαρμογών της Entersoft η Raxevsky αυτοματοποιεί τις εταιρικές και διεταιρικές της διαδικασίες με τους πελάτες και franchisees της, σε Ελλάδα, Βουλγαρία, Ρουμανία και Κύπρο, στοχεύοντας στη μείωση του λειτουργικού της κόστους και προσφέροντας αναβαθμισμένη εξυπηρέτηση και υπηρεσίες στις Β2Β συναλλαγές της. Επιπλέον, το σύστημα παρέχει εξελιγμένες δυνατότητες διαχείρισης των αποθεμάτων εξασφαλίζοντας τις παραμέτρους της εποχικότητας των ειδών και των δειγματολογίων, βελτιστοποιώντας την διαχείριση της εφοδιαστικής αλυσίδας της.


Για τη Raxevsky «Η γυναίκα προηγείται, η μόδα ακολουθεί» και με το σύστημα Loyalty της Entersoft δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία του καταναλωτή της με σχήματα πιστότητας και κάρτες bonus, στοχευμένες προωθητικές ενέργειες, SMS καμπάνιες, ενώ παράλληλα δημιουργεί ένα σύγχρονο ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop) για τις καταναλώτριές της, εξασφαλίζοντας την ευελιξία που απαιτεί το σύγχρονο και συνεχώς μεταβαλλόμενο λιανικό εμπόριο και η μόδα.


Με το νέο πληροφοριακό της σύστημα η εταιρεία διασφαλίζει ένα ενοποιημένο περιβάλλον λειτουργίας, αποτελεσματική χρηματοπιστωτική διαχείριση, ενοποιημένα διεταιρικά αποτελέσματα και συνδυαστική πληροφόρηση σε πραγματικό χρόνο με τα προηγμένα εργαλεία Επιχειρηματικής Ευφυΐας (ΒΙ) του Entersoft Business Suite®. Το σύστημα θα εξυπηρετεί το σύνολο των καταστημάτων της εταιρείας σε Ελλάδα, Βουλγαρία, Ρουμανία και Κύπρο καθώς και τα κεντρικά γραφεία και αποθήκες με 113 χρήστες συνολικά.


Ο κ. Γ. Μουρτζούχος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, της Raxevsky, δήλωσε: «Η εταιρεία μας αναπτύσσεται και εξελίσσεται διαρκώς παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν γύρω μας. Ο χώρος της Μόδας απαιτεί ευελιξία και γρήγορη προσαρμογή στις διαφοροποιούμενες ανάγκες. Το νέο μας πληροφοριακό σύστημα είναι ευέλικτο και επεκτάσιμο ώστε να μπορεί να στηρίζει τις στρατηγικές μας αποφάσεις εύκολα και γρήγορα, για την περαιτέρω ενίσχυση της ανταγωνιστικότητάς μας.»