Απολαύστε το παιχνίδι μαζί με τους φίλους σας, με το συνεργατικό gameplay να κάνει για πρώτη φορά την εμφάνισή του στην αγαπημένη σειρά.

Ratchet_spot_the_differenceΗ Sony Computer Entertainment Europe (SCEE) βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιστροφή του Ratchet & Clank στο PlayStation®3 (PS3™) με την εντυπωσιακή περιπέτειά, Ratchet & Clank: All 4 One, την οποία υπογράφει η Insomniac Games.


Ετοιμαστείτε να βουτήξετε σε μια άκρως διασκεδαστική και συναρπαστική περιπέτεια, στην οποία η δράση και το χιούμορ συναντούν τα εκπληκτικά HD γραφικά και τη στερεοσκοπική 3D κινηματογραφική απεικόνιση.
Οι διαγαλαξιακοί μας ήρωες Ratchet και Clank έχουν απαχθεί από μία μυστηριώδη, γιγάντια μηχανή -γνωστή ως Creature Collector- και βρίσκονται αποκλεισμένοι σε έναν εξωγήινο πλανήτη μαζί με τον πολυλογά Captain Qwark και τον μεγάλο τους διώκτη Dr. Nefarious. Εσείς θα αποφασίσετε αν η αταίριαστη ομάδα μπορεί να βάλει στην άκρη τις διαφορές της και να αποδράσει από τον εχθρικό πλανήτη βιώνοντας μια σπαρταριστή διαστημική περιπέτεια.


Για πρώτη φορά στη σειρά, το Ratchet & Clank: All 4 One ενσωματώνει συνεργατικό παιχνίδι. Έως και τέσσερις παίκτες μπορούν να ενώσουν τις δυνάμεις τους online ή και στην ίδια κονσόλα απολαμβάνοντας την εκρηκτική δράση και επιλύοντας δύσκολους γρίφους. Κάθε παίκτης έχει τη δυνατότητα να μπει και να αποχωρήσει από το παιχνίδι οποιαδήποτε στιγμή θέλει. Φυσικά, όπως και στα προηγούμενα games της σειράς μπορείτε να παίξετε μόνοι σας και να φέρετε εις πέρας όλες τις δοκιμασίες.


Τόσο στο single όσο και στο multiplayer, μπορείτε να παίξετε με οποιονδήποτε από τους τέσσερις αγαπημένους χαρακτήρες της σειράς:
• Ratchet – ο αυθόρμητος, καταστροφικός μηχανικός, ο ήρωας που έχει σώσει τον κόσμο σε τόσες διαφορετικές περιπτώσεις.
• Clank – ο κολλητός φίλους του Ratchet που έχει περάσει μαζί του και καλές και κακές στιγμές.
• Captain Quark – Copernicus Leslie Qwark, ο αυτοαποκαλούμενος «ήρωας». Υπήρξε υπερήρωας, κανονικός ήρωας, ηθοποιός, εκπρόσωπος τύπου, αλλά και κακός. Η ανάγκη του να επανεφευρίσκει κάθε λίγο και λιγάκι τον εαυτό του πηγάζει από την εγωπάθεια του και την ανάγκη του να τραβά την προσοχή.
• Dr. Nefarious – Ένας παράφρων, ρομποτικός επιστήμονας που απεχθάνεται οποιαδήποτε μορφή ζωής. Τι πρέπει να αλλάξει μέσα του, προκειμένου να βοηθήσει τους ορκισμένους του εχθρούς;


Το Ratchet & Clank: All 4 One είναι για ακόμη μια φορά γεμάτο με το χαρακτηριστικό χιούμορ της σειράς και τα θεότρελα όπλα, για τα οποία φημίζεται. Με σενάριο που θα μπορούσε να προέρχεται και από μια επιτυχημένη animation ταινία και μια εντυπωσιακή γκάμα όπλων, με τα οποία μπορείτε να εκτινάξετε, να παγώσετε, να τηγανίσετε και να συνθλίψετε τους εχθρούς σας ή ακόμη και να τους μεταμορφώσετε σε πρόβατα (!), όλοι θα βιώσουν ανεπανάληπτη διασκέδαση σε αυτή την εντυπωσιακή κινηματογραφική εμπειρία.


Θα συνεργαστείτε με τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας σας, προκειμένου να ξεφύγετε από το Creature Collector, ή θα πέσετε όλοι μαζί πιο βαθιά στο λάκκο με τους μπελάδες;


Το Ratchet & Clank: All 4 One κυκλοφορεί τώρα.
Επισκεφθείτε το gr.playstation.com για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτή την επική περιπέτεια.