Ένα νέο ασύρματο τηλέφωνο για εύκολη χρήση από όλη την οικογένεια, αλλάζει το χρώμα και τη διάθεση στο σπίτι και αποτελεί μία αξιόπιστη τεχνολογικά λύση.

GIGASET A510 & GIGASET A510AΗ Gigaset Communications αποδεικνύει ότι η πρακτικότητα και η υψηλή τεχνολογία, μπορούν να χωρέσουν σε ένα όμορφο και εργονομικό τηλέφωνο όπως το νέο Gigaset Α510. Το τηλέφωνο για όλη την οικογένεια, που εντυπωσιάζει με τη λιτή σχεδίαση η οποία του προσφέρει ένα εκλεπτυσμένο στυλ όπως αυτό που μόνο οι συσκευές της Gigaset μπορούν να έχουν. Το σχεδιαστικό στυλ του Gigaset Α510 ολοκληρώνετε με τις δυνατότητες χρωματισμού της οθόνη του. Ο χρήστης μπορεί να αλλάξει το χρωματισμό της επιλέγοντας ανάμεσα σε 4 χρωματικά προφίλ φωτισμού της μεγάλης οθόνης γραφικών.


Το Gigaset A510 ενσωματώνει εκλεπτυσμένη εμφάνιση και δοκιμασμένη επιτυχώς υψηλή τεχνολογία, σε μία εύκολη στην χρήση για όλη την οικογένεια συσκευή. Άλλωστε πριν από λίγο καιρό έλαβε το βραβείο σχεδίασης «red dot Design Award 2011» για το στυλ και το γνωστό για την εργονομία design της Gigaset. Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του Gigaset A510 αποτελεί η δυνατότητα αλλαγής χρωμάτων φωτισμού της οθόνης του. Ο χρήστης μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε τέσσερεις διαφορετικούς χρωματικούς συνδυασμούς, μπλε, πράσινο, κόκκινο, κίτρινο.


Λειτουργία VIP με οπτική και ακουστική ειδοποίηση κλήσεων
Το Gigaset A510 προσφέρει μία λειτουργία εύκολης αναγνώρισης των φίλων, συγγενών ή γενικότερα VIP προσώπων που καλούν, με οπτική και ακουστική ένδειξη. Εφόσον έχει επιλεγεί κάποιος ιδιαίτερος κουδουνισμός ή φωτισμός της οθόνης για κάποια από τις επαφές του τηλεφώνου, ο χρήστης είναι σε θέση να αναγνωρίσει ποιος τον καλεί πριν καν πλησιάσει τη συσκευή. Η οπτική ειδοποίηση είναι ιδιαίτερα χρήσιμη σε συνδυασμό με τη νυχτερινή λειτουργία σίγασης κουδουνισμού.


Δοκιμασμένη τεχνολογία για καθημερινή χρήση.
Η νέα σειρά τηλεφώνων κατηγορίας Α της Gigaset, με πολύ ελκυστική σχεδίαση και τιμή, προσφέρει όλες τις βασικές λειτουργίες τηλεφωνίας. Μεγάλο τηλεφωνικό κατάλογο για έως 150 επαφές και λειτουργία VIP για εύκολη αναγνώριση κλήσεων. Δυνατότητα ρύθμισης της έντασης ανοικτής συνομιλίας σε 5 επίπεδα, ώστε η κλήσεις στις οποίες λαμβάνει μέρος όλη η οικογένεια να γίνονται απολαυστικές και με κρυστάλλινη ποιότητα ήχου.


Απλή και εύκολη χρήση του μενού
Η χρήση του μενού και των ρυθμίσεων της συσκευής είναι πολύ απλή χάρη στο κεντρικό πλήκτρο τεσσάρων κατευθύνσεων και των δύο πλήκτρων επιλογής στην οθόνη. Με το ειδικό φωτιζόμενο πλήκτρο για τις αναπάντητες κλήσεις, ο χρήστης μπορεί να δει όχι μόνο ποιος και πότε τον κάλεσε αλλά και λίστες με όλες τις κλήσεις. Επίσης η έκδοση με ενσωματωμένο αυτόματο τηλεφωνητή στο σταθμό βάσης, προσφέρει επιπλέον ευκολία όταν ο χρήστης απουσιάζει από το σπίτι.


Χρώματα και εκδόσεις
Το Gigaset A510 έρχεται σε γυαλιστερό λευκό και μαύρο χρώμα, σε δύο εκδόσεις με και χωρίς αυτόματο τηλεφωνητή. Προτεινόμενη λιανική τιμή: Gigaset A510 45€ και Gigaset A510A 55€