Μια μοναδική εμπειρία προηγμένης τηλεθέασης και οικονομικής διασκέδασης για το σπίτι με το «hol video club».

H hellas online, ένας από τους ισχυρότερους παρόχους ολοκληρωμένων ευρυζωνικών υπηρεσιών στην Ελλάδα, φέρνει ένα σύγχρονο video club στο σπίτι κάθε συνδρομητή hol double play. H νέα υπηρεσία “hol video club” προσφέρει μια μοναδική video on demand εμπειρία τηλεθέασης και οικονομικής διασκέδασης για το σπίτι, μόνο με το πάτημα ενός πλήκτρου στο τηλεκοντρόλ.


video club magentaΤο “hol video club” παρέχει μια πλούσια ταινιοθήκη με περιεχόμενο κανονικής και υψηλής ευκρίνειας (High Definition) που διαρκώς ανανεώνεται. Όλες οι νέες κυκλοφορίες των μεγαλύτερων studios παγκοσμίως, καθώς και ένας ευρύς κατάλογος από κωμωδίες, περιπέτειες, θρίλερ, ταινίες δράσης, εποχής, σινεφίλ, επιστημονικής φαντασίας και αισθησιακές, γίνονται «άμεσα διαθέσιμες» στην τηλεόραση των συνδρομητών μέσα από ένα εύχρηστο μενού πλοήγησης. Δημοφιλείς τηλεοπτικές σειρές και πλούσιο παιδικό πρόγραμμα, συμπληρώνουν τη γκάμα επιλογών που προσφέρει το “hol video club” για όλη την οικογένεια. Χωρίς καθυστέρηση ή «διακοπές για διαφημίσεις», κάθε τηλεθεατής αποκτά πλέον τον έλεγχο των προγραμμάτων που θέλει να παρακολουθήσει, όποτε και όσες φορές θέλει.


Με προηγμένες δυνατότητες, όπως η λειτουργία γονικού ελέγχου, η έξυπνη αναζήτηση και ο λεπτομερής οδηγός προγράμματος (EPG) για 20 διεθνή κανάλια (ειδησεογραφικά, ντοκιμαντέρ, παιδικά και lifestyle), η διαδραστική τηλεοπτική πλατφόρμα της hellas online “hol my tv” παρέχει μια νέα προσέγγιση στον τρόπο που βλέπουμε τηλεόραση.


Η υπηρεσία “hol my tv” που περιέχει και το “hol video club” προσφέρεται στους υφιστάμενους και νέους πελάτες hol double play, όπου είναι τεχνικά εφικτό, μόνο με € 8 το μήνα και δωρεάν εξοπλισμό. Στο “hol video club”, μπορεί κάποιος να απολαύσει πλήθος ταινιών και ολόκληρους κύκλους επεισοδίων από δημοφιλείς τηλεοπτικές σειρές σε High Definition χωρίς καμία επιπλέον χρέωση. Η ενοικίαση των νέων κυκλοφοριών του Hollywood ξεκινά από μόνο € 2,99 για 24 ώρες και απεριόριστες προβολές.


Για περισσότερες λεπτομέρειες αναφορικά με την υπηρεσία της hellas online “hol my tv”, επισκεφθείτε το www.hol.gr, ή καλέστε στο 13844 ή επισκεφτείτε ένα κατάστημα Vodafone.