Η EA Hellas συμπληρώνει την παρουσία της στην All Sports Show & Fashion καθώς το Fifa 12 θα δώσει το παρόν μαζί με δύο από τους πλέον αναμενόμενους τίτλους της.

electronic artsΤη μεγαλύτερη διαδραστική γιορτή των sports, της υγείας και της ευεξίας επέλεξε η EA Hellas™ για να συστήσει για πρώτη φορά στο αθηναϊκό κοινό το κορυφαίο first person shooter Battlefield 3, το οποίο έχει ήδη αποσπάσει πληθώρα βραβείων στις εκθέσεις Ε3 και Gamescom, καθώς και την τελευταία έκδοση της δημοφιλούς racing σειράς Need For Speed The Run.
Όλοι όσοι επισκεφτούν την έκθεση All Sports Show & Fashion, η οποία θα πραγματοποιηθεί από 23 έως 26 Σεπτεμβρίου 2011 (Trade Show) και 23 Σεπτεμβρίου έως 2 Οκτωβρίου 2011 (Αθλητικό Διαδραστικό Πάρκο) στο Εκθεσιακό Κέντρο METROPOLITAN EXPO στον Διεθνή Αερολιμένα «Ελ. Βενιζέλος», θα έχουν τη δυνατότητα στο εντυπωσιακό περίπτερο της EA Hellas να παίξουν τόσο το EA Sports FIFA 12, όσο και τα Battlefield 3 και Need For Speed The Run.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BATTLEFIELD 3


Το Battlefield 3 ξεφεύγει από την εποχή του με τη δύναμη τις Frostbite 2, την νέα έκδοση της εκπληκτικής μηχανής γραφικών της DICE. Αυτή η απίστευτη τεχνολογία είναι το θεμέλιο πάνω στο οποίο το Battlefield 3 είναι χτισμένο, προσφέροντας ενισχυμένη οπτική ποιότητα, μια μεγάλη αίσθηση της κλίμακας, μαζικές καταστροφές, δυναμικό ήχο και απίστευτα ζωντανές κινήσεις των χαρακτήρων. Καθώς οι σφαίρες σφυρίζουν, οι τοίχοι καταρρέουν, και οι εκρήξεις σε ρίχνουν στο έδαφος, το πεδίο της μάχης γίνεται πιο ζωντανό και διαδραστικό από ποτέ. Στο Battlefield 3, οι παίκτες παίρνουν το ρόλο των ελίτ Πεζοναυτών των ΗΠΑ, όπου θα μπορέσουν να βιώσουν αποστολές που σπάνε καρδιές σε διάφορες τοποθεσίες, συμπεριλαμβανομένων του Παρισιού, της Τεχεράνης και της Νέας Υόρκης.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ NEED FOR SPEED THE RUN


Ετοιμαστείτε για τον αγώνα της ζωής σας αυτόν το Νοέμβριο με το νέο τίτλο της πιο δημοφιλούς σειράς παιχνιδιών racing, το Need For Speed: The Run.
Μπείτε στον κόσμο των παράνομων αγώνων και τρέξτε από το Σαν Φρανσίσκο έως την Νέα Υόρκη σε μια μάχη για τη ζωή σας που θα πρέπει να αποδείξετε την αθωότητα σας.
Το παιχνίδι με τίτλο Need For Speed: The Run αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο του 2011 για Playstation 3, XBOX 360, PC, Wii και Nintendo 3DS.


ABOUT ALL SPORTS SHOW & FASHION


Η ALL SPORTS SHOW & FASHION είναι το ετήσιο σημείο συνάντησης όλων εκείνων που μοιράζονται το ίδιο πάθος για τα sports και αποτελεί σταθμό για το αθλητικό –και όχι μόνο- γίγνεσθαι της χώρας μας.


Από το 2004 που άνοιξε την αυλαία της για πρώτη φορά, μέσα από συσσωρευμένη εμπειρία και με οδηγό πάντοτε την αγάπη για τον αθλητισμό, κάθε χρόνο κάνει ένα βήμα παραπάνω με τελικό στόχο να γίνει θεσμός, ο οποίος θα συμβάλει αποφασιστικά στην ανάπτυξη του αθλητικού εμπορικού κλάδου.


Φέτος, στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του METROPOLITAN EXPO, θα ζήσουμε 4 ημέρες αποκλειστικά αφιερωμένες στα sports και στην casual & street μόδα, γεμάτες με αθλητικά brands και fashion icons καθώς και 10 ημέρες μοναδικών interactive δραστηριοτήτων στο φυσικό περιβάλλον τον αθλημάτων!


Ο αθλητισμός γιορτάζει και αυτόν τον Σεπτέμβρη και μας καλεί να γιορτάσουμε μαζί του!