Η συμφωνία των δύο εταιριών αφορά την διανομή και προώθηση των προϊόντων της CyberPower Systems στην Eλληνική αγορά.

oktabitΗ ΟΚΤΑΒΙΤ ΑΕ, διακεκριμένη εταιρία στον χώρο της διανομής προϊόντων υψηλής τεχνολογίας στην ελληνική αγορά και η CyberPower Systems, κορυφαίος κατασκευαστής εξοπλισμού και λύσεων power management παγκοσμίως, ανακοίνωσαν την συνεργασία τους. H CyberPower Systems, υλοποιεί ένα σημαντικό βήμα αναφορικά με τις δραστηριότητές της στην Ελλάδα, ορίζοντας την Oktabit, ως τον κύριο επιχειρηματικό της συνεργάτη. Η συνεργασία αυτή θα δημιουργήσει μοναδικές ευκαιρίες , τόσο για τα δύο εταιρίες όσο και για τους μεταπωλητές , καθώς θα είναι σε θέση να αποκομίσουν τα οφέλη που αυτή η συνέργεια παρέχει.


Η Οktabit έχει κερδίσει επάξια την φήμη της, αποδίδοντας άριστη αξία σε προϊόντα και υπηρεσίες, προηγμένη εξυπηρέτηση σε πελάτες και άμεση προσέγγιση για να επιτύχει σε ένα διαρκώς ανταγωνιστικό κλάδο. Για την CyberPower, η συνεργασία με ένα κορυφαίο διανομέα, είναι ένα μεγάλο βήμα προς την περαιτέρω εξέλιξή της στην ελληνική αγορά.


«Η συνεργασία με την Oktabit θα δημιουργήσει νέες προοπτικές ανάπτυξης για την επαγγελματική σειρά των προϊόντων της CyberPower. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που θα έχουμε την ευκαιρία να προφέρουμε τις πλήρεις λύσεις της σειράς αυτής στο κανάλι των μεταπωλητών, μέσω της Οktabit, ενός από τους πιο σημαντικούς διανομείς προϊόντων πληροφορικής στην Ελλάδα. Η ικανότητα, η γνώση, η εμπειρία και η δυνατή παρουσία της στην ελληνική αγορά, σε συνδυασμό με την αναγνώριση των προϊόντων της CyberPower διεθνώς ,στον τομέα των λύσεων & προϊόντων power management, αποτελούν το κλειδί της επιτυχίας, ανέφερε ο κ. Γιώργος Κάκαβος, Account Manager για την CyberPower Systems B.V. για την Νότια Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική.»


«Στην Οktabit είμαστε ευχαριστημένοι με τη νέα αυτή συνεργασία, που θα έχει ως αποτέλεσμα την ενίσχυση του προϊοντικού μας portfolio , με τις εξελιγμένες λύσεις σε θέματα power management, που προσφέρει η CyberPower. Θεωρώ, πως η CyberPower είναι σε θέση να ανταγωνιστεί επάξια και να καταφέρει υψηλά αποτελέσματα στην ελληνική αγορά, δημιουργώντας το περιβάλλον για μια επιτυχημένη σχέση με τους πελάτες μας στην ελληνική αγορά», δήλωσε ο κ.Αλέξανδρος Παπαϊωάννου, Γενικός Διεθυντής της Oktabit.
Και οι δύο εταιρίες προσδοκούν σε μια επιτυχημένη και μακρόχρονη συνεργασία που θα έχει ως αποτέλεσμα το κοινό όφελος .