Το Panda Internet Security 2012 βρίσκεται στην υψηλότερη κατάταξη των δοκιμών του AV-Comparatives.org

panda-internet-security-2012• Το προϊόν της Panda Security κέρδισε την υψηλότερη κατάταξη «Advanced+» για το σύνολο των ικανοτήτων του στις ‘real world’ δοκιμές.
• Επιπρόσθετα, το Panda Internet Security 2012 έλαβε επίσης το «Advanced+» στις δοκιμές απόδοσης και επίδρασης του συστήματος.


Η Panda Security, The Cloud Security Company, ανακοινώνει ότι το Panda Internet Security 2012 βραβεύτηκε για την υψηλότερη Advanced+ κατάταξη στις συγκριτικές δοκιμές real-world-protection και απόδοσης του ανεξάρτητου εργαστηρίου AV-Comparatives.org. Αυτά τα αποτελέσματα δείχνουν τις άριστες ικανότητες προστασίας και τα χαμηλά επίπεδα χρήσης του συστήματος της νέας σειράς οικιακών προϊόντων της Panda Security.


Στην πρώτη συγκριτική δοκιμή, το έγκυρο ανεξάρτητο εργαστήριο AV-Comparatives.org ανέλυσε το βαθμό ανίχνευσης σε ένα real-life περιβάλλον. Μετά από δοκιμές 4 μηνών, το Panda Internet Security 2012 κατόρθωσε να λάβει το πιστοποιητικό Advanced+, επαληθεύοντας τα ανώτερα επίπεδα ανίχνευσης που ανακοινώνει.


Επιπρόσθετα, το συγκεκριμένο προϊόν της Panda Security απέκτησε την υψηλότερη βράβευση κατάταξης Advanced+ στις δοκιμές απόδοσης, επιβεβαιώνοντας την χαμηλού επιπέδου χρήση του συστήματος και την εξασφάλιση καλύτερης εμπειρίας στο χρήστη.


«Αυτές οι δοκιμές αποδεικνύουν ότι οι νέες anti-malware λύσεις της Panda υπερέχουν όχι μόνο στις υψηλές ικανότητες ανίχνευσης αλλά και στη χαμηλή χρήση των πόρων του υπολογιστή», είπε ο Pedro Bustamante, ανώτερος σύμβουλος έρευνας της Panda Security. «Η καινοτομική μηχανή ανίχνευσης malware των προϊόντων 2012 της Panda, βασισμένη στην τεχνολογία Collective Intelligence (Συλλογική Νοημοσύνη), προσφέρει τη μέγιστη προστασία χωρίς να επηρεάζει αρνητικά την εμπειρία του χρήστη».