Τo MAD στηρίζει ως χορηγός επικοινωνίας και με τα τρία μέσα του, το 17o Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας Conn-x

ConnX nyxtes premierasΓια ακόμη μια χρονιά, τo MAD στηρίζει ως χορηγός επικοινωνίας και με τα τρία μέσα του, MAD TV, MAD RADIO 106,2 και www.mad.gr, το 17o Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας Conn-x, ένα από τα πιο σημαντικά φεστιβάλ της Ευρώπης, το οποίο παρουσιάζει τις καλύτερες, εναλλακτικές κινηματογραφικές προτάσεις. To Φεστιβάλ θα διεξαχθεί 14 με 25 Σεπτεμβρίου 2011 και θα υποδεχθεί το κοινό του στις γνωστές αίθουσες Αττικόν Cinemax Class, Απόλλων Cinemax Class, Δαναός 1 & 2 & Άστορ.


Και φέτος κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ, το MAD TV αφιερώνει μέρος του προγράμματος του στις Νύχτες Πρεμιέρας Conn-x, προβάλλοντας special εκπομπές, υπό την επιμέλεια και παρουσίαση του κινηματογραφικού συντάκτη Ηλία Φραγκούλη. Πιο συγκεκριμένα, από τις 15 έως τις 24 Σεπτεμβρίου, θα προβάλλονται 5 φορές την ημέρα special fillers Cinemad @ Νύχτες Πρεμιέρας Conn-x, στα οποία ο Ηλίας Φραγκούλης θα προτείνει με το δικό του μοναδικό κινηματογραφικό τρόπο την καλύτερη ταινία του φεστιβάλ κάθε ημέρας. Επίσης, την Πέμπτη 15/9 και 22/9, η εβδομαδιαία εκπομπή Cinemad πηγαίνει στις Νύχτες Πρεμιέρας Conn-x, σχολιάζει και αναλύει όλες τις ταινίες του φετινού φεστιβάλ και βέβαια προβάλλει τα trailers και making-off των ταινιών. Τέλος, το Σάββατο 17/9, θα προβληθεί η special εκπομπή X-RAYS αφιερωμένη στις καλύτερες ταινίες του 17ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας Conn-x.


Επίσης, καθ’ όλη τη διάρκεια του φεστιβάλ, το MAD δίνει τη δυνατότητα στους mad fans να κερδίσουν προσκλήσεις για τις Νύχτες Πρεμιέρας Conn-x μέσω διαγωνισμών, που θα πραγματοποιούνται σε όλες τις εκπομπές του MAD TV, του MAD RADIO 106,2, καθώς και στις επίσημες σελίδες του MAD TV και του MAD RADIO 106.2 στο facebook.