Μπείτε στο δικό σας, προσωπικό κόσμο ψυχαγωγίας High Definition 3D με το Personal 3D Viewer που προσαρμόζεται στο κεφάλι

Sony HMZ-T1Δοκιμάστε κάτι στ’ αλήθεια καινούργιο και συναρπαστικό, και όχι απλά μια αναβάθμιση σε κάτι που έχει ξαναπαρουσιαστεί. To προσωπικό σας 3D εικονοσκόπιο, το “Personal 3D Viewer”, με τον κωδικό HMZ-T1, είναι μια συσκευή προσωπικής προβολής που προσαρμόζεται στο κεφάλι (Head Mounted Display), – η πρώτη στον κόσμο με πάνελ OLED υψηλής ευκρίνειας. Πρόκειται για ένα ακουστικό με δίδυμες οθόνες LSD και προσομοίωση ήχου 5.1 surround που φοριέται – ένας εκπληκτικός τρόπος να απολαμβάνετε ταινίες και παιχνίδια σε High Definition και 3D.


Βρεθείτε… μέσα στις ταινίες και τα παιχνίδια με τις οθόνες OLED
Χαθείτε μέσα σε μια κλασική ταινία ή απορροφηθείτε τελείως από ένα εθιστικό παιχνίδι, ενώ ο χρόνος παγώνει γύρω σας. Το “Personal 3D Viewer” μπορεί να το καταφέρει αυτό με τις οθόνες OLED, οι οποίες διαθέτουν υψηλή αντίθεση και δυνατότητα αναπαραγωγής χρωμάτων, καθώς και γρήγορο χρόνο απόκρισης. Τα πάνελ οργανικών φωτοδιόδων (Organic LED – OLED), διαθέτουν τον απίστευτο χρόνο απόκρισης των 0.01 millisecond, με αποτέλεσμα την αναπαραγωγή βίντεο με φυσική εικόνα και ομαλή ροή των καρέ, ακόμη και για εικόνες που κινούνται γρήγορα, όπως αυτές στα σπορ και τα παιχνίδια.


Η μαγεία του κινηματογράφου ζωντανεύει με high definition OLED
Όταν μια ταινία σας μεταφέρει στην άλλη άκρη του σύμπαντος, σίγουρα θέλετε να τα δείτε όλα σε High Definition. Οι λεγόμενες οργανικές φωτοδίοδοι δίνουν καλύτερη, πιο αληθοφανή και πλούσια εικόνα από πολλά άλλα μέσα. Εφαρμόσαμε τη δική μας οθόνη OLED και την τεχνολογία οδήγησης των ημιαγωγών πυριτίου για να αναπτύξουμε πάνελ OLED υψηλής ευκρίνειας (1280 x 720) 0.7 ιντσών (διαγώνιος 18.0 χλστ.). Τα πάνελ OLED υψηλής ευκρίνειας χρησιμοποιούν μια τεχνολογία διαχωρισμού των χρωμάτων για να επικαλύπτουν από πάνω το βασικό λευκό οργανικό στρώμα, αποδίδοντας μεγαλύτερο χρωματικό εύρος και φωτεινότερες, πιο ομαλές εικόνες, με τέτοια ευκρίνεια και οξύτητα, που σας κάνουν να νομίζετε ότι βρίσκεστε στ’ αλήθεια εκεί.


Προχωρήστε στο επόμενο επίπεδο εικόνας με HD 3D
Προσπαθώντας να πετύχουμε την ευκρινέστερη, την πιο καθηλωτική εικόνα 3D, χρησιμοποιήσαμε δύο ξεχωριστές οθόνες OLED, οι οποίες προβάλλουν ανεξάρτητα HD βίντεο, με αποτέλεσμα να εξαλείφεται σε μεγάλο βαθμό το φαινόμενο cross-talk (δηλαδή η παρεμβολή σήματος παρόμοιας συχνότητας), αλλά και η θολότητα, για πιο άνετη θέαση της εικόνας 3D. Εκτός απ’ αυτό, ακριβώς επειδή το Personal 3D Viewer χρησιμοποιεί οθόνες OLED, η εικόνα έχει φυσική φωτεινότητα, τα χρώματα είναι πλούσια, με βάθος, και γενικά όλη η εικόνα είναι ακριβώς όπως την φαντάστηκε ο σκηνοθέτης της ταινίας.


Ήχος κινηματογραφικής αίθουσας – μόνο για σένα
Για να φτάσουμε τα υψηλού επιπέδου πρότυπα που θέτουν οι μηχανικοί ήχου στις τελευταίες επιτυχίες του Χόλυγουντ, εξελίξαμε την τεχνολογία Virtual Phones Technology. H τεχνολογία αυτή δημιουργεί ένα ηχητικό πεδίο το οποίο ακούγεται σαν να υπάρχουν ηχεία παντού γύρω σας, δίνοντας κατ’ ουσία μια προσομοίωση ήχου 5.1 surround. Υπάρχουν τέσσερις διαφορετικές λειτουργίες ήχου surround για να επιλέξετε, μεταξύ των οποίων λειτουργία ήχου κινηματογράφου (cinema), παιχνιδιού (gaming), μουσικής (music) και τυπική (standard), για μια ρεαλιστική αίσθηση.


Μια πραγματική κινηματογραφική εμπειρία σε μικρογραφία
Για να αναπαράγουμε μια αληθινή κινηματογραφική εμπειρία, επεκτείναμε την οριζόντια γωνία θέασης μέσα στη συσκευή του “Personal 3D Viewer” στις 45 μοίρες. Έτσι προσομοιάζεται η οθόνη των 750 ιντσών της κινηματογραφικής αίθουσας, σε μια εικονική απόσταση θέασης 20 μέτρων. Το προσαρμοσμένο σκίαστρο που εμποδίζει την είσοδο εξωτερικού φωτός, σας βοηθάει να βυθιστείτε ακόμη περισσότερο στην εκπληκτική εικόνα, οπότε, το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να φέρετε το δικό σας… ποπ-κορν.


Ο Αντώνης Κούστελος, Γενικός Διευθυντής του τμήματος Home Audio Video Business στη Sony Europe, δήλωσε: «Το “Personal 3D Viewer” είναι πραγματικά ένας εντελώς καινούργιος τρόπος να απολαμβάνετε ταινίες και παιχνίδια σε τρεις διαστάσεις. Στόχος μας ήταν να αναπαράγουμε την κινηματογραφική εμπειρία και να μπορέσετε να βυθιστείτε μέσα της με μια προσωπική συσκευή. Η ευκρίνεια του ήχου και της εικόνας, την οποία μπορεί να δώσει το Personal 3D Viewer, είναι σαν να βρίσκεστε σε μια μίνι κινηματογραφική αίθουσα, που λειτουργεί μόνο για εσάς.»


Χαρακτηριστικά:
• Εικόνα 3D και HD που σας καθηλώνει
• Δείτε περισσότερα με τις 0.7” οθόνες OLED υψηλής ανάλυσης (1280 x 720),
• Δείτε περισσότερα με τη γωνία θέασης 45 μοιρών
• Τεχνολογία Deep Color για πιο ομαλή κίνηση και ρεαλιστική εικόνα
• Εξοικονομήστε ενέργεια με την αυτόματη απενεργοποίηση (power-off )
• Δυνατότητα ελέγχου πρόσβασης με κωδικό
• Περιλαμβάνεται μια μονάδα επεξεργασίας για σύνδεση με Blu-ray Disc, Playstation 3 και άλλες συσκευές
• Επιλέξτε μεταξύ τεσσάρων λειτουργιών ήχου