H Nintendo ανακοινώνει την κυκλοφορία του limited edition πακέτου του The Legend Of Zelda: Skyward Sword.


Zelda Skyward SwordΑποκτήστε το δικό σας συλλεκτικό αντίτυπο του The Legend of Zelda: Skyward Sword, μαζί με μουσικό CD με επιλεγμένα τραγούδια από την The Legend of Zelda 25th Anniversary Symphony και χρυσό χειριστήριο Wii Remote™ Plus με τον Θυρεό των Hylian


Το The Legend of Zelda™ κυκλοφόρησε για πρώτη φορά για το Nintendo Entertainment System™ ακριβώς 25 χρόνια πριν, και για να βοηθήσει στους εορτασμούς του γεγονότος η Nintendo κυκλοφορεί ένα limited edition πακέτο προ-παραγγελίας για τον πιο πρόσφατο τίτλο της σειράς The Legend of Zelda, το The Legend of Zelda: Skyward Sword, που κυκλοφορεί στην Ευρώπη στις 18 Νοεμβρίου 2011.


Τα παιχνίδια της σειράς The Legend of Zelda προσκαλούν τους παίκτες να εξερευνήσουν τεράστιους κόσμους, να λύσουν γρίφους και να πολεμήσουν εχθρούς σε έναν φανταστικό κόσμο. Το The Legend of Zelda: Skyward Sword συνεχίζει την παράδοση, αλλά μεταμορφώνει την εμπειρία χρησιμοποιώντας το χειριστήριο Wii Remote Plus για να προσφέρει ακόμη μεγαλύτερη ακρίβεια στο χειρισμό.


Zelda Skyward Sword remoteΈνα ειδικό, limited edition πακέτο θα είναι διαθέσιμο για τους φίλους της σειράς που θα προ-παραγγείλουν το παιχνίδι και περιλαμβάνει, εκτός από το αντίτυπο του τίτλου, ένα μουσικό CD με επιλεγμένα ορχηστικές εκτελέσεις επιβλητικής μουσικής από την πολυετή ιστορία της σειράς, όπως αυτές πραγματοποιήθηκαν στα πλαίσια της The Legend of Zelda 25th Anniversary Symphony, καθώς και ένα σπάνιο, χρυσό χειριστήριο Wii Remote Plus με το Θυρεό των Hylian.


Όσοι αποκτήσουν το παιχνίδι πρώτοι, κοντά στην ημερομηνία κυκλοφορίας του, θα λάβουν και αυτοί μαζί με το παιχνίδι το μουσικό CD του πακέτου της προ-παραγγελίας. Ωστόσο, θα πρέπει να είστε γρήγοροι, καθώς η ειδική έκδοση που θα περιλαμβάνει και το μουσικό CD θα διατεθεί σε περιορισμένο αριθμό αντιτύπων.


Το The Legend of Zelda: Skyward Sword θα δώσει στους παίκτες τον έλεγχο του Link σε ένα πολυεπίπεδο ταξίδι που αναμειγνύει την περιπέτεια στο έδαφος με εξερεύνηση πάνω από τα σύννεφα που κόβει την ανάσα, καθώς ο Link πετάει στους αιθέρες στην πλάτη ενός μεγαλοπρεπούς πτηνού. Για πρώτη φορά σε παιχνίδι Zedla μπορείτε να εκμεταλλευτείτε την τεχνολογία του Wii MotionPlus technology για να ελέγξετε με ακρίβεια την πτήση σας και να ζήσετε μία ξεχωριστή εμπειρία μάχης, αναλύοντας τις επιθέσεις και την άμυνα των εχθρών σας, αντιμετωπίζοντας κάθε πρόκληση με ακριβείς και φυσικές κινήσεις του σπαθιού σας. Οι φίλοι της σειράς που θα προ-παραγγείλουν το limited edition πακέτο θα έχουν τη δυνατότητα να κραδαίνουν το αποκλειστικό, χρυσό χειριστήριο Wii Remote Plus που περιλαμβάνεται στη συσκευασία και να βλέπουν την κάθε τους κίνηση να μεταφράζεται πιστά στην κλίση του σπαθιού τους.


Χρησιμοποιήστε τα όπλα ενός ήρωα με απόλυτη ακρίβεια και ετοιμαστείτε για ένα νέο επίπεδο στρατηγικής ξιφομαχίας σε μία πραγματικά επική, ολοκαίνουργια περιπέτεια Zelda με το The Legend of Zelda Skyward Sword. Λεπτομέρειες για τα καταστήματα από όπου θα μπορείτε να προ-παραγγείλετε το limited edition πακέτο και να λάβετε το συλλεκτικό χρυσό χειριστήριο Wii Remote Plus με το Θυρεό των Hylian και το μουσικό CD θα ανακοινωθούν πιο κοντά στην Ευρωπαϊκή κυκλοφορία του παιχνιδιού, στις 18 Νοεμβρίου 2011.