Ακόμη μεγαλύτερες δυνατότητες για iPad, iPhone και iPod με τη Wireless Flash Λύση της Kingston.


Kingston Wi-Drive AngleΜεταφέρετε εύκολα αρχεία κάνοντας drag and drop από το desktop ή το laptop σας
Βραβείο «Πιο καινοτόμα εφαρμογή Flash μνήμης για καταναλωτές» στο Flash Memory Summit 2011 για το Kingston Wi-Drive


Η Kingston Digital Europe Ltd, θυγατρική της Kingston Technology Company Inc., της νο1 ανεξάρτητης εταιρείας προϊόντων μνήμης στον κόσμο, ανακοίνωσε σήμερα την κυκλοφορία του κομψού και ταυτόχρονα λειτουργικού Kingston Wi-Drive TM στην Αθήνα. Φτιαγμένο για να ικανοποιήσει τις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες για αποθήκευση στα Apple iPad®, iPhone® και iPod®, η ασύρματη Flash συσκευή αποθήκευσης επιτρέπει στους χρήστες να διευρύνουν τον αριθμό εγγράφων, φωτογραφιών, αρχείων μουσικής και βίντεο στα οποία έχουν πρόσβαση από τις συσκευές Apple.


Συνδυάζοντας τον αποθηκευτικό χώρο, τη δυνατότητα να μοιράζεσαι τα αρχεία αλλά και τη φορητότητα και ανθεκτικότητα του δίσκου, το Wi-Drive είναι η ιδανική συσκευή για τους χρήστες προϊόντων Apple.


Kingston Wi-Drive TopΤο Wi-Drive, σε συνδυασμό με την εφαρμογή «Kingston Wi-Drive» από το App Store™, επιτρέπει στους χρήστες να αναπαράγουν βίντεο, να έχουν πρόσβαση σε αρχεία μουσικής ή να μοιράζονται αρχεία με άλλους χρήστες συσκευών Apple.


Για να χρησιμοποιήσουν το Wi-Drive με οποιαδήποτε συμβατή συσκευή Apple, οι χρήστες απλώς μεταφέρουν τα αρχεία από το desktop ή το laptop τους με τη μέθοδο drag & drop, συνδέοντάς το με θύρα USB, όπως θα έκαναν με κάθε άλλη USB Flash συσκευή αποθήκευσης.


Στη συνέχεια εγκαθιστούν την εφαρμογή Wi-Drive από το App Store και συνδέονται με το Wi-Drive από τη συσκευή τους ασύρματα, χωρίς να είναι απαραίτητη η χρήση καλωδίου ή σύνδεσης στο Internet. Τρεις χρήστες μπορούν να εργάζονται ταυτόχρονα έχοντας πρόσβαση σε διαφορετικού τύπου αρχεία, χρησιμοποιώντας μία συσκευή Wi-Drive, ενώ παραμένουν συνδεδεμένοι στο Internet.


Το Wi-Drive™ βραβεύτηκε στη διάρκεια του Flash Memory Summit 2011 με το βραβείο Best of Show στην κατηγορία « Πιο καινοτόμα εφαρμογή Flash μνήμης για καταναλωτές ». Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την παρακάτω σελίδα:


Η Kingston διαθέτει το Wi-Drive σε μέγεθος 16GB και 32GB και το προϊόν θα είναι διαθέσιμο στο κατάστημα Apple Premium Reseller Golden-i στο Golden Hall.


Kingston Wi-Drive Τεχνικά Χαρακτηριστικά:
Χωρητικότητα: 16GB, 32GB
Διαστάσεις: 121.5mm x 61.8mm x 9.8mm
Θερμοκρασία Λειτουργίας: 0°C έως 50°C
Θερμοκρασία Αποθήκευσης: -10°C to 70°C
Wireless Network Interface: Wi-Fi 802.11g/n με ασύρματη ασφάλεια (WPA/WEP)
Επαναφορτιζόμενη μπαταρία: μέχρι τέσσερις ώρες συνεχόμενης χρήσης
Καλώδιο: Περιλαμβάνεται Mini-USB σε USB καλώδιο. Ο χρήστης μπορεί να ανεβάζει αρχεία και περιεχόμενο από το desktop ή το laptop στο Wi-Drive με χρήση του USB καλωδίου
Φορητό: Χρησιμοποιεί τεχνολογία Flash για αξιοπιστία και ανθεκτικότητα
Βολικό: μέγεθος τσέπης για εύκολη μεταφορά
Απλό: συνδέστε το με μία θύρα USB
Εγγύηση: ένας χρόνος εγγύησης
Εφαρμογή: από το Apple App Store
Συμβατό με: iPad, iPhone 3G/3GS/4, iPod touch (σε 3G μόνο για λογισμικό iOS 4.2.1+)
Συνδεσιμότητα: APN (όνομα access point) και λειτουργίες για σύνδεση σε ασύρματα δίκτυα μέσω Internet
Υποστηριζόμενες μορφές αρχείων
Ήχου: AAC, MP3, WAV
Βίντεο: m4v, mp4, mov, Motion JPEG (M-JPEG), AVI
Εικόνας: jpg, bmp, tiff
Εγγράφων: pdf, doc, docx, ppt, pptx, txt, rtf, xls