Το Panda Virtual GateDefender Performa αξιοποιεί ένα υβριδικό cloud ασφαλείας στην περίμετρο ώστε να προσφέρει υψηλή απόδοση.


vmware readyΗ Panda Security, The Cloud Security Company, ανακοίνωσε σήμερα τη νέα της περιμετρική λύση προστασίας Panda Virtual GateDefender Performa η οποία έλαβε μάλιστα πιστοποιητικό VMware Ready™. Το VMware Ready™ Virtual Appliance Program είναι ένα πρόγραμμα επισημοποίησης σχεδιασμένο να διασφαλίζει την καλύτερη δυνατή εμπειρία προάγοντας τις εικονικές συσκευές οι οποίες είναι VMware ελεγμένες και είναι έτοιμες να λειτουργήσουν σε εικονικά περιβάλλοντα.


Η ιδιότητα VMware Ready™ καθιστά ικανή την Panda Security να εγγυηθεί ότι το Panda Virtual GateDefender Performa έχει βελτιστοποιηθεί ώστε να λειτουργεί σε VMware υποδομές. Αυτή η πιστοποίηση επικοινωνεί ξεκάθαρα ότι η εικονική συσκευή ασφαλείας της Panda είναι ασφαλής, αυστηρά δοκιμασμένη και έτοιμη να λειτουργήσει σε περιβάλλοντα παραγωγής.


Το Panda Virtual GateDefender Performa (VMware Ready™) είναι μια εύκολη στη χρήση, συνολική λύση η οποία βελτιώνει τα ενυπάρχοντα πλεονεκτήματα της εικονικότητας, αξιοποιώντας τη δύναμη της ανίχνευσης στο cloud ενώ διατηρεί όλον τον έλεγχο μιας on-premise λύσης.


Το υβριδικό cloud που χρησιμοποιείται από τη νέα εικονική συσκευή συνδυάζει ένα ιδιωτικό cloud, φιλοξενούμενο σε ένα ιδιωτικό δίκτυο το οποίο παρέχει υπηρεσία στο Panda Virtual GateDefender Performa καθώς και ένα δημόσιο cloud, το οποίο παρέχει υπηρεσία σε ένα παγκόσμιο δίκτυο και στο ιδιωτικό cloud (Collective Intelligence) επίσης.


Η αξιοποίηση του υβριδικού cloud αντιπροσωπεύει επίσης ένα σημαντικό βήμα εμπρός στην περιμετρική ασφάλεια, αφού επιτρέπει στους οργανισμούς να έχουν πλήρη έλεγχο των δεδομένων τους, περιλαμβανομένων των log files και των registries, χωρίς αυτό το χαρακτηριστικό να επηρεάζει την ικανότητα ανίχνευσης. Αυτό σημαίνει ότι κανένα δεδομένο δεν αποστέλλεται στο cloud για ανάλυση, εκτός συγκεκριμένων ιχνών (traces) με υψηλό επίπεδο κρυπτογράφησης.


Το Panda Virtual GateDefender Performa είναι η μοναδική Secure Content Management (SCM) λύση που επιτυγχάνει τους λειτουργικούς αντικειμενικούς σκοπούς των εικονικών περιβαλλόντων – απόδοση σε σχέση με το κόστος, ενοποίηση εφαρμογής και απλότητα -, ενσωματώνοντας πλήρως τις δυνατότητες ανίχνευσης που προσφέρει το cloud σε μια μεμονωμένη λύση.


Το νέο Panda Virtual GateDefender Performa είναι διαθέσιμο προς δοκιμή στη διεύθυνση: http://www.pandasecurity.com/spain/enterprise/solutions/virtual-gatedefender-performa/.