Η Epson κατέκτησε το βραβείο ‘European Printer 2011-2012’ για τον Stylus Photo R3000 από την European Imaging and Sound Association.


Epson Stylus Photo R 3000Η κριτική επιτροπή της EISA εντυπωσιάστηκε ιδιαίτερα από την εύκολη χρήση του εκτυπωτή σε συνδυασμό με τις εκτυπώσεις υψηλής ποιότητας και χαμηλού κόστους και σχολίασε σχετικά: “Πρόκειται για έναν ιδανικό εκτυπωτή για επαγγελματίες φωτογράφους αλλά και λάτρεις της φωτογραφίας.”


Ο Epson Stylus Photo R3000 είναι φωτογραφικός εκτυπωτής A3+, που κάνει προσιτό το αποτέλεσμα επαγγελματικής ποιότητας, με τα βολικά δοχεία μελάνης υψηλής χωρητικότητας, ιδανικός για μεσαίους όγκους εκτυπώσεων. Η θήκη τροφοδότησης χαρτιού fine art στο μπροστινό τμήμα του εκτυπωτή διευκολύνει την τοποθέτησή του, εξαλείφοντας την πιθανότητα προβλημάτων στην τροφοδότηση χαρτιού και την ανάγκη για ύπαρξη χώρου στο πίσω μέρος του εκτυπωτή.


Διαθέτει οθόνη LCD 2,5 ιντσών που διευκολύνει την πρόσβαση σε οδηγίες τροφοδότησης υλικών και παρακολούθηση του επιπέδου χωρητικότητας των δοχείων μελάνης. Τα δοχεία μελάνης υψηλής χωρητικότητας 25.9ml επιτρέπουν στην εκτύπωση μεσαίου όγκου υλικών να γίνεται με το χαμηλότερο δυνατό κόστος ανά σελίδα.