Νέο σχεδιασμό επιφυλάσσει η Sony Computer Entertainment για το PlayStation Home, το οποίο θα είναι διαθέσιμο το φθινόπωρο.


pshomeΟ νέος σχεδιασμός θα δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη να παίζει πολλά νέα παιχνίδια, ενώ θα υπάρχουν πολλά περισσότερα στοιχεία Social Networking στο gaming δίκτυο. Ο επανασχεδιασμός θα περιλαμβάνει ένα εντελώς νέο Hub, ένα κέντρο στο οποίο θα υπάρχουν όλα τα games, τα quests, και τα community events, μαζί με το περιεχόμενο που δημιουργούν οι χρήστες, ενώ θα προσφέρεται μεγάλη ποικιλία από επιπρόσθετο περιεχόμενο για τους παίκτες.


Από το κεντρικό Hub, οι παίκτες θα μπορούν να τηλεμεταφέρονται σε διάφορες περιοχές ενδιαφέροντος, όπου θα συναντούν τα διάφορα games, κομμένα και ραμμένα στις απαιτήσεις και τις συνήθειές τους. Η όλη εμπειρία χρήσης θα μοιάζει με την περιήγηση σε έναν virtual κόσμο, όπως το Second Life ή το There.


Τα βασικά χαρακτηριστικά του νέου Playstation@Home θα είναι:
Hub: Ένα κεντρικό σημείο από όπου οι players θα ξεκινούν την περιήγησή τους στον κόσμο του gaming.
Action District: Πρόκειται για σημείο συγκέντρωσης και πύλη για όλα τα action και horror games.
Sportswalk: Εδώ θα μοιάζει σαν να βρίσκονται οι επισκέπτες έξω από ένα στάδιο και από εδώ θα μπορούν να δουν όλα τα παιχνίδια που έχουν να κάνουν με τον αθλητισμό.
Adventure District: Το όνομα μιλάει από μόνο του, καθώς εδώ είναι η πύλη για τα games μυστηρίου, περιπέτειας και αναζήτησης.
Pier Park: Εδώ θα υπάρχουν όλα τα carnival, puzzle, outdoor και arcade games.