To Logitech Wireless Touch K400 προσφέρει πλήρη έλεγχο του φορητού υπολογιστή μέχρι και από απόσταση 11 μέτρων.


K400_EUΤο Logitech Wireless Touch K400 έχει σχεδιαστεί ειδικά για τους χρήστες που επιλέγουν να συνδέσουν τον φορητό τους υπολογιστή με την τηλεόραση ώστε να απολαύσουν το οπτικοακουστικό υλικό της επιλογής τους στη μεγάλη οθόνη. Μάλιστα το πληκτρολόγιο ενσωματώνει ένα touchpad των 3,5 ιντσών, οπότε το σκρολάρισμα σε κάθε διάσταση είναι πανεύκολο, εξαλείφοντας την ανάγκη για ένα ξεχωριστό ποντίκι.


Αντίθετα με παρόμοια προϊόντα που απαιτούν εγκατάσταση ειδικού λογισμικού και πολύπλοκες ρυθμίσεις, το K400 είναι πανεύκολο στο στήσιμο. Απλά συνδέουμε τον μικροσκοπικό USB δέκτη Logitech Unifying σε μια θύρα του φορητού και είμαστε έτοιμοι, ενώ ο ίδιος δέκτης μπορεί ακόμη να δεχθεί άλλα πέντε συμβατά περιφερειακά. Η άνεση των χρηστών είναι εξασφαλισμένη, καθώς δεν χρειάζεται να σηκωθούν από τον …καναπέ τους ούτε για μπαταρίες (αυτές που διαθέτει το Κ400 έχουν διάρκεια έως και ένα χρόνο).


Όσο για τη χρήση του πληκτρολογίου αυτή προσφέρει αθόρυβη πληκτρολόγηση με πολύ κομψά, χαμηλού ύψους πλήκτρα, με λαμπερούς λευκούς χαρακτήρες, ευανάγνωστους ακόμη και σε χαμηλό φωτισμό. Συνολικά το νέο πληκτρολόγιο είναι συμπαγές σε μέγεθος, χωρίς όμως να κάνει συμβιβασμούς στην άνεση, ενώ όταν δεν το χρησιμοποιούμε το αποθηκεύουμε στηρίζοντας το σε όρθια θέση.


Τιμή και διαθεσιμότητα
Το πληκτρολόγιο Logitech Wireless Touch K400 αναμένεται να είναι διαθέσιμο στην Ευρώπη από τον Αύγουστο με προτεινόμενη λιανική τιμή τα €39,99.