Συμφωνία υπογράφηκε στις 5 Αυγούστου 2011, ανάμεσα στον Όμιλο Εταιρειών Forthnet και τη Superleague.


forthnet_novaΗ συνεργασία των δύο πλευρών για την κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων, αποκτά, πλέον, ολοκληρωμένη μορφή, καθώς περιλαμβάνει όλες τις ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος. Η νέα συμφωνία έχει χρονική διάρκεια, έως το καλοκαίρι του 2015.


Ο Όμιλος Eταιρειών Forthnet επενδύει σημαντικά στο ελληνικό ποδόσφαιρο, με γνώμονα τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητάς του, εξασφαλίζοντας, ταυτόχρονα, τα συμφέροντα, τόσο των συνδρομητών, όσο και των μετόχων του Ομίλου. Το εθνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, αποτελεί, διεθνώς, τον ακρογωνιαίο λίθο κάθε συνδρομητικής τηλεοπτικής πλατφόρμας, με αποτέλεσμα η υπογραφή της συμφωνίας ανάμεσα στον Όμιλο Εταιρειών Forthnet και τη SuperLeague να συνιστά επιλογή υψίστης στρατηγικής σημασίας.


Η Nova προσφέρει τη δυνατότητα στους συνδρομητές της να απολαμβάνουν τους αγώνες όλων των ομάδων του
ελληνικού πρωταθλήματος, καθώς επίσης και επιπλέον επιλεγμένους αγώνες, μέσω των Live Streaming μεταδόσεων στο novasports.gr. Παράλληλα, επενδύει σημαντικά ποσά στη βελτίωση της ποιότητας προβολής του τηλεοπτικού προϊόντος, αναβαθμίζοντας ένα ολοένα αυξανόμενο αριθμό τηλεοπτικών εκπομπών σε μεταδόσεις υψηλής ευκρίνειας – κορυφαίας ποιότητας ήχου και εικόνας – High Definition (HD).