Η Philips παρουσιάζει τις τηλεοράσεις MediaSuite οι οποίες προσφέρουν στους ενοίκους ξενοδοχείων πολλές δυνατότητες.


philips mediasuite internetΗ Philips παρουσιάζει τη MediaSuite – μια νέα σειρά τηλεοράσεων με δυνατότητα internet που επιτρέπει στους ενοίκους να έχουν πρόσβαση σε έναν κόσμο online ψυχαγωγίας και πληροφοριών από την άνεση του δωματίου του ξενοδοχείου τους.


Η παρουσίαση της Philips MediaSuite υποστηρίζεται από έρευνες που δείχνουν ότι οι ταξιδιώτες προσελκύονται από ξενοδοχεία που προσφέρουν διαδραστικές υπηρεσίες τηλεόρασης. Περισσότεροι από μισοί (55%) των συμμετεχόντων σε μια πανευρωπαϊκή έρευνα 6.767 ταξιδιωτών, απάντησαν ότι θα επέλεγαν ένα ξενοδοχείο που προσφέρει υπηρεσίες τηλεόρασης με δυνατότητα internet έναντι άλλων που δεν τις προσφέρουν. 92% δήλωσαν ότι θα χρησιμοποιούσαν την υπηρεσία NetTV κάθε φορά που θα βρίσκονταν σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου.


hotel tv philipsΟι πλέον ενδιαφέρουσες υπηρεσίες για πρόσβαση μέσω internet ήταν η παρακολούθηση προγραμμάτων με καθυστέρηση (catch-up TV) (39%), οι ειδήσεις (17%) και η πρόγνωση του καιρού (11%). Όσον αφορά τις υπηρεσίες που αφορούν αποκλειστικά τη φιλοξενία, οι πληροφορίες για την πόλη διαμονής (39%) είναι η πλέον ενδιαφέρουσα υπηρεσία, ενώ ακολουθούνται από τις υπηρεσίες υποδοχής (16%) και τις πληροφορίες αεροδρομίων (10%).


Οι τηλεοράσεις Philips MediaSuite αποτελούν την τελευταία προσθήκη στο χαρτοφυλάκιο προϊόντων της Philips που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για τον ξενοδοχειακό τομέα. Αυτή η νέα σειρά δίνει τη δυνατότητα στους ξενοδόχους να προσφέρουν στους ενοίκους τους με οικονομικό τρόπο διαδραστικές υπηρεσίες στις οποίες δεν υπήρχε πρόσβαση μέχρι τώρα μέσω ενός πλήθους online εφαρμογών NetTV χωρίς ανάγκη εξωτερικής συσκευής.


Η σειρά δίνει τη δυνατότητα στους ενοίκους να βιώνουν την πλήρη λειτουργικότητα του internet χωρίς ανάγκη χρήσης ενός φορητού υπολογιστή ή netbook για πρόσβαση στο web. Η πρόσβαση σε καθυστερημένη παρακολούθηση τηλεοπτικού προγράμματος (catch-up TV), σε online εφαρμογές όπως η τοπική πρόγνωση καιρού και οι ειδήσεις, στο Facebook και το Twitter είναι τώρα δυνατή μέσω της τηλεόρασης, γεγονός που σημαίνει ότι οι ένοικοι μπορούν να έχουν τις ίδιες δυνατότητες σύνδεσης στο δωμάτιο του ξενοδοχείου τους όπως και στο σπίτι τους. Το εύχρηστο αυτό σύστημα περιλαμβάνει ένα καινοτόμο τηλεχειριστήριο ειδικά σχεδιασμένο για διαισθητική περιήγηση στη σειρά διαδραστικών υπηρεσιών.


mediasuite liveΗ Philips υποστηρίζει την παρουσίαση της σειράς MediaSuite με μια καμπάνια marketing και θα παρουσιάσει το Σεπτέμβριο την υπηρεσία MediaSuite σε αναδυόμενες διαδραστικές εγκαταστάσεις ‘White Box’ (Λευκά Κουτιά) στα lobby κορυφαίων ξενοδοχείων σε όλη την Ευρώπη.


Παρόμοια με κατασκευασμένα για αυτό το σκοπό δωμάτια ξενοδοχείου με ένα κρεβάτι και την τηλεόραση 55” MediaSuite, οι εκδηλώσεις ‘White Box’ θα πραγματοποιούνται στα lobby των ακόλουθων ξενοδοχείων μεταξύ 9 πμ και 7 μμ τοπική ώρα:
– Λονδίνο – 1η Σεπτεμβρίου, The Cumberland Hotel, Great Cumberland Place London W1C 1LZ, Ηνωμένο Βασίλειο
– Παρίσι – 6η Σεπτεμβρίου, Pullman Paris Montparnasse, 19 rue du commandant Mouchotte, 75014 Paris, Γαλλία
– Άμστερνταμ – 9η Σεπτεμβρίου, Amsterdam Marriott Hotel, Stadhouderskade 12, 1054 ES Amsterdam, Ολλανδία
– Μιλάνο – 15η Σεπτεμβρίου, Hotel Straf, Via San Raffaele, 3, 20121 Milano, Ιταλία


Βασισμένο στο θέμα της διαδραστικότητας, οι επισκέπτες θα προσκαλούνται να πουν την άποψή τους αφήνοντας φωτογραφίες, βίντεο και σχόλια μέσω ενός αποκλειστικού για την καμπάνια portal στο Facebook (www.facebook.com/philipshoteltv). Οι επισκέπτες της εν λόγω σελίδας στο Facebook θα έχουν την ευκαιρία να κερδίζουν μια έκπτωση 15% σε όλα τα προϊόντα Philips και εάν αφήσουν κάποιο σχόλιο, μια φωτογραφία ή βίντεο, θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν μια τηλεόραση Philips 32” LED.


Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.philips.com/hoteltv.