H ΕΑ Sports αποκαλύπτει του παγκόσμιους αστέρες του ποδοσφαίρου που θα φιγουράρουν στο εξώφυλλο του Fifa 12.


fifa12Η Electronic Arts ανακοίνωσε σήμερα το εικονικό line up διεθνών ποδοσφαιριστών που θα συμβάλουν στο λανσάρισμα του EA SPORTS™ FIFA 12, που έχει κερδίσει 20 βραβεία ως «Καλύτερο Αθλητικό Παιχνίδι Ε3», συμπεριλαμβανομένης της υψηλής διάκρισης Ε3 από τους Κριτικούς Παιχνιδιών. Επικεφαλής της ομάδας των ποδοσφαιριστών είναι οι επιθετικοί της Manchester United, Wayne Rooney και της Real Madrid, Kaka και ακολουθούν οι αστέρες Philippe Mexes στη Γαλλία, Gerard Pique στην Ισπανία, Giampaolo Pazzini στη Ιταλία, Mats Hummels στη Γερμανία, Jack Wilshere στο Ηνωμένο Βασίλειο και πολλοί άλλοι σε όλο τον κόσμο, που θα συνδράμουν στο λανσάρισμα του FIFA 12 στις 30 Σεπτεμβρίου παγκοσμίως.


Οι αστέρες του ποδοσφαίρου θα φιγουράρουν στο εξώφυλλο της συσκευασίας του FIFA 12, θα συμμετάσχουν στις καμπάνιες μάρκετινγκ και διαφήμισης και θα αξιοποιηθούν σε δραστηριότητες μέσων κοινωνικής δικτύωσης σε όλο τον κόσμο.


Για πρώτη φορά, ο Rooney θα εμφανιστεί στο εξώφυλλο του FIFA 12 στη Βόρειο Αμερική. O Rooney έχει κερδίσει δύο φορές το βραβείο του Παίκτη της Χρονιάς στην Αγγλία , το 2008 και το 2009, και έχει συμμετάσχει στην Εθνική Ομάδα της Αγγλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο FIFA το 2006 και το 2010.


Παίκτης Εθνικότητα Ομάδα
Wayne Rooney Αγγλική Manchester United
Kaká Βραζιλιάνικη Real Madrid
Jack Wilshere Αγγλική Arsenal
Philippe Mexès Γαλλική AC Milan
Karim Benzema Γαλλική Real Madrid
Giampaolo Pazzini Ιταλική Internazionale
Gerard Piqué Ισπανική FC Barcelona
Xabi Alonso Ισπανική Real Madrid
Mats Hummels Γερμανική Borussia Dortmund
Tim Cahill Αυστραλιανή Everton
Valentin Stocker Ελβετική FC Basel
Vasili Berezutski Ρωσική CSKA Moscow
Balázs Dzsudzsák Ουγγρική Anzhi Makhachkala


Το FIFA 12 διαθέτει το νέο Player Impact Engine που αλλάζει το παιχνίδι, προσδίδοντας ρεαλιστικότητα σε κάθε αλληλεπίδραση στο γήπεδο. Επαναστατικές καινοτομίες στο gameplayεμπνευσμένες από το πραγματικό παιχνίδι, καθιστούν το FIFA 12 ακόμα πιο εντυπωσιακό. Το νέο Precision-Dribbling δημιουργεί μια καλύτερη πιστότητα στην κατοχή της μπάλας για καλύτερο έλεγχο σε περιορισμένο χώρο, προσφέρει περισσότερο χρόνο για να λάβει κανείς την κατάλληλη απόφαση κατά την επίθεση και γενικότερα βελτιωμένο έλεγχο του ρυθμού του παιχνιδιού.


Οι καινοτομίες στις επιθέσεις εξισορροπούνται από έναν επανασχεδιασμό του μηχανισμού άμυνας, κάνοντας τες το ίδιο ενδιαφέρουσες με τον πραγματικό παιχνίδι. Παράλληλα, με το νέο σύστημα Tactical Defending η τοποθέτηση και η αναχαίτιση κάθε πάσας αποκτά την ίδια σημασία με το τάκλιν. Η τακτική και η τήρηση του πλάνου είναι εξαιρετικής σημασίας. Επιπλέον, οι παίκτες CPU έχουν με το μέρος τους το Pro Player Intelligence, ένα σύστημα που τους επιτρέπει να πάρουν αποφάσεις βάσει των δικών τους δυνατοτήτων και της δικής τους προσωπικότητας και τους επιτρέπει να αντιληφθούν τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία των συμπαικτών τους σε κάθε περίσταση.


Το FIFA 12 παρουσιάζει επίσης το EA SPORTS Football Club – την καρδιά του FIFA 12 – μια live υπηρεσία χωρίς επιπλέον κόστος, μέσω της οποίας οι παίκτες μπορούν να συνδεθούν με τον πραγματικό κόσμο του ποδοσφαίρου και περιλαμβάνει διαρκώς ανανεωμένο περιεχόμενο, δίνοντας τους την ευκαιρία να υποστηρίξουν τον αγαπημένο τους σύλλογο, να συνδεθούν και να παίξουν με τους φίλους τους, τους «εχθρούς» τους και εκατομμύρια ακόμα παίκτες σε όλο τον κόσμο.