Η Philips παρουσιάζει την DesignLine, μια νέα σειρά τηλεοράσεων LED που δημιουργεί ένα μίγμα λειτουργικότητας και μορφής.


Philips DesignLineΗ σειρά βασίζεται στη φιλοσοφία ότι οι συσκευές οικιακής ψυχαγωγίας θα πρέπει να ενσωματώνονται στο περιβάλλον που ζούμε και όχι να επιβάλλονται σε αυτό. Μέσω της καινοτόμου χρήσης φυσικών υλικών όπως το γυαλί, το φως διαπερνά το πλαίσιο δίνοντας την ψευδαίσθηση ότι αιωρείται. Τα αιωρούμενα χειριστήρια αφής, η δυνατότητα ασύρματης σύνδεσης και η τεχνολογία εικόνας Philips Ambilight συμπληρώνουν τη σχεδίαση.


Το συνολικό αποτέλεσμα είναι ένα μίγμα σχεδίασης και τεχνολογίας: μια τηλεόραση με πάρα πολλές δυνατότητες που αντικατοπτρίζει τις σύγχρονες τάσεις εσωτερικής διακόσμησης και διαθέτει απτές επιφάνειες όπως το ματ μέταλλο.


Η σειρά DesignLine είναι το αποτέλεσμα παγκόσμιων ερευνών καταναλωτών και τάσεων που πραγματοποίησε η διεθνής σχεδιαστική ομάδα της Philips. Σε μια ομοιογενή αγορά τηλεοράσεων, η Philips κατανοεί ότι οι αγοραστές τηλεοράσεων δε θεωρούν πια τα τεχνικά χαρακτηριστικά σημαντικό παράγοντα διαφοροποίησης των κατασκευαστών μεταξύ τους. Αντιμέτωποι με μικρές διαφορές στο χρώμα, το σχήμα και τα υλικά, οι καταναλωτές, και ειδικότερα οι τακτικοί αγοραστές τηλεοράσεων και οι γυναίκες, όλο και περισσότερο αναζητούν τηλεοράσεις με χαρακτηριστικά σχεδιαστικά στοιχεία που αναβαθμίζουν την εσωτερική τους διακόσμηση. Η σειρά DesignLine είναι η πρώτη σειρά σχεδιαστικά εμπνευσμένων τηλεοράσεων με προσιτή τιμή που έχει σκοπό να ακολουθήσει αυτή την τάση των καταναλωτών.


Τηλεόραση DesignLine Edge
Designline_edge_scΗ τηλεόραση DesignLine Edge LED έχει σχεδιαστεί για χαμηλά τραπεζάκια σαλονιού και έχει μια ελαφριά κλίση έξι μοιρών για βέλτιστη άνεση θέασης. Η κεκλιμένη στάση της ταιριάζει σε ένα μοντέρνο, χαλαρό στιλ ζωής και θέση θέασης από σύγχρονες, χαμηλές κονσόλες τηλεοράσεων. Σχεδιασμένη ώστε να είναι απολαυστική από όλες τις γωνίες, μοιάζει με μια αιωρούμενη κορνίζα σε μοντέρνο άσπρο χρώμα. Μια φυσική έκφραση ενσωματώνεται σε μια πλήρη γυάλινη οθόνη η οποία απλώνεται μέχρι το τραπέζι και δίνει την εντύπωση ότι η τηλεόραση αιωρείται. Η ανάλαφρη μορφή της σειράς DesignLine τονίζεται περαιτέρω από τα χαρακτηριστικά αιώρησης του Philips Ambilight στις 2 πλευρές. Ο συνδυασμός σχεδιασμού και τεχνολογίας εμπλουτίζεται περαιτέρω μέσω της συνδεσιμότητας Wi-Fi, της τεχνολογίας Easy 3D και της πλέον προηγμένης στην αγορά Smart TV που παρέχει πρόσβαση internet.


Η πατενταρισμένη τεχνολογία Ambilight Spectra 2 της Philips δημιουργεί μια μαγευτική εμπειρία θέασης, μεγεθύνοντας την οθόνη προβάλλοντας ένα διάχυτο φως από τις 2 πλευρές της τηλεόρασης στον περιβάλλοντα τοίχο πίσω από την τηλεόραση και ρυθμίζοντας αυτόματα το χρώμα και τη φωτεινότητα του φωτός ώστε να ταιριάζει με την εικόνα. Μια λειτουργία προσαρμογής στον τοίχο εξασφαλίζει ότι το χρώμα του φωτός θα ταιριάζει με την εικόνα, όποιο και να είναι το χρώμα του τοίχου σας.


Η τεχνολογία Easy 3D κάνει δυνατή μια πραγματικά μαγευτική αλλά και άνετη εμπειρία θέασης χάρη στην εικόνα χωρίς τρεμόπαιγμα και με μικρή παραμονή των προηγούμενων σκηνών. Αυτά τα χαρακτηριστικά γίνονται δυνατά με τον Σχηματοποιημένο Επιβραδυντή Μεμβράνης (Film Patterned Retarder ή FPR), ο οποίος είναι μια μεμβράνη πλήρως ενσωματωμένη στην οθόνη της τηλεόρασης. Τα συμβατά γυαλιά 3D είναι ελαφριά και δεν απαιτούν μπαταρίες.


Η πλατφόρμα Smart TV αποτελεί την πύλη σας για τον online κόσμο και σας επιτρέπει να απολαμβάνετε ασύρματα ταινίες, μουσική ή φωτογραφίες από το smart phone, το tablet, το φορητό σας υπολογιστή ή το internet και να αποθηκεύετε κατ’ απαίτηση ταινίες στο σκληρό σας δίσκο. Με ένα πλήθος online εφαρμογών, βίντεο προς ενοικίαση και εκ των υστέρων παρακολούθηση τηλεοπτικών προγραμμάτων, μπορείτε να ελέγχετε την Edge με το smartphone, το tablet ή το πληκτρολόγιό σας, προσφέροντας μια πλήρως συνδεδεμένη τηλεοπτική εμπειρία που να ταιριάζει με το στιλ ζωής σας.


Χωρίς περιττά καλώδια, η σειρά DesignLine προσφέρει κορυφαία τεχνολογία χωρίς να παρεμβαίνει στην αρμονία του σπιτιού σας. Η Full HD τηλεόραση LED με τεχνολογία Pixel Precise HD εξασφαλίζει ρεαλιστική ποιότητα εικόνας είτε παρακολουθείτε ένα online βίντεο ή μια ταινία Blu-ray. Ο οπίσθιος φωτισμός LED κάνει δυνατή την χαμηλότερη στην κατηγορία κατανάλωση ενέργειας με υψηλή φωτεινότητα, απίστευτο κοντράστ και ζωηρά χρώματα. Η τεχνολογία 400Hz Perfect Motion Rate (PMR) δημιουργεί μια εξαιρετική καθαρότητα στην κίνηση για καθαρή και ζωντανή εικόνα ακόμη και με σκηνές δράσης.


Τηλεόραση DesignLine Tilt
designLine_tiltΔιαθέσιμη σε διαστάσεις 56cm (22”) και 66cm ( 26”), η συμπαγής τηλεόραση της σειράς DesignLine, η Tilt, ταιριάζει άψογα σε κάθε χώρο και διαθέτει μια γυάλινη αιωρούμενη οθόνη με μια στιλάτη μαύρη ή μοντέρνα λευκή ακμή. Εξαιρετικά λεπτή με εξεζητημένη σχεδίαση ώστε να συμπληρώνει το διάκοσμο του σπιτιού σας, έχει κλίση 10 μοιρών προς τα πίσω ώστε να μπορείτε να στέκεστε ή να κάθεστε ψηλότερα από αυτήν και να κοιτάζετε την οθόνη της προς τα κάτω. Επιπλέον, η κομψή σχεδίαση με το εμπρός γυαλί που καλύπτει όλη την επιφάνεια είναι εύκολη στη συντήρηση.


Οι έξυπνες λύσεις όδευσης των καλωδίων εξασφαλίζουν ότι τα καλώδια παραμένουν αόρατα όπου και αν επιλέξετε να τοποθετήσετε την τηλεόρασή σας. Το χαρακτηριστικό HD Ready με τον επεξεργαστή Digital Crystal Clear προσαρμόζει και βελτιστοποιεί ψηφιακά την ποιότητα της εικόνας στα βέλτιστα επίπεδα κοντράστ, χρώματος και καθαρότητας και εξασφαλίζει εξαιρετικά καθαρή εικόνα από οποιαδήποτε πηγή.


Ο φωτισμός LED προσφέρει εκπληκτική ποιότητα εικόνας με τη χαμηλότερη στην κατηγορία κατανάλωση ενέργειας, ενώ ο οπίσθιος φωτισμός LED εξασφαλίζει υψηλή φωτεινότητα, απίστευτο κοντράστ και καθαρότητα και ζωηρά χρώματα.


Η τεχνολογία ήχου Clear Sound παρέχει μια αυθεντική και πεντακάθαρη ηχητική εμπειρία, εξασφαλίζοντας ότι θα ακούτε κάθε λέξη και θα απολαμβάνετε στο έπακρο την εμπειρία θέασης. Η δυνατότητα ψηφιακής σύνδεσης απλοποιείται χάρη σε δύο εισόδους HDMI και στην τεχνολογία Philips Easylink, η οποία σας επιτρέπει να επιλέγετε τις περισσότερες λειτουργίες στην τηλεόραση, το DVD, το Blu-Ray ή το σύστημα οικιακού κινηματογράφου σας χρησιμοποιώντας ένα μόνο τηλεχειριστήριο και ελαχιστοποιώντας την όχληση και τη δυσχρηστία των πολλών τηλεχειριστηρίων. Ο ενσωματωμένος δέκτης MPEG-4 παρέχει λήψη HD χωρίς ανάγκη για εξωτερικό δέκτη, ενώ η είσοδος PC σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε την τηλεόρασή σας ως οθόνη υπολογιστή.
SoundHub Home theater


Το σύστημα SoundHub home theater που συνδυάζεται με τη σειρά κινηματογραφικών τηλεοράσεων DesignLine Edge συμπληρώνει την εμπειρία θέασης στο σαλόνι σας. Τα ηχεία έχουν την ίδια κεκλιμένη στάση όπως η τηλεόραση Edge και εμφανή τουίτερ τιτανίου και συνδυάζουν την κομψότητα με τη λειτουργικότητα.


Τα τουίτερ είναι ιδιαίτερα άκαμπτα και ελαφριά ώστε να εξασφαλίζουν ήχο χωρίς παραμόρφωση και με απίθανη καθαρότητα όλων των λεπτομερειών. Με Full HD 3D Blu-ray, ενσωματωμένο WiFi, υπηρεσίες Video on Demand από την πλατφόρμα Smart TV και ενσωματωμένο σταθμό υποδοχής για iPod/iPhone, το σύστημα SoundHub home theater σας δίνει πρόσβαση σε ένα πλήθος μουσικών κομματιών ή ταινιών χωρίς ανάγκη για επιπλέον καλώδια. Τόσο η τηλεόραση όσο και το σύστημα home theater μπορεί να ελέγχεται από ένα τηλεχειριστήριο.


Τα μαύρα μοντέλα Tilt της σειράς DesignLine Edge, 56cm (22”) και το σύστημα SoundHub home theater πρόκειται να κυκλοφορήσουν στην Ευρώπη από το καλοκαίρι του 2011. Και οι δύο διαστάσεις και επιλογές χρώματος του μοντέλου Tilt θα είναι διαθέσιμα από το Σεπτέμβριο του 2011. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα http://www.designline.philips.com/.