Από τις αρχές Ιουλίου, το Viva.gr ξεκίνησε τη λειτουργία του πρώτου φυσικού του καταστήματος στο “The Mall Athens”, στο Μαρούσι.


vivaΣτον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Viva.gr στο 2ο επίπεδο του “The Mall Athens”, οι καταναλωτές μπορούν μέσω ειδικά διαμορφωμένων ηλεκτρονικών σημείων εξυπηρέτησης (ipad app) να συγκρίνουν τιμές και να κλείσουν αεροπορικά ή ακτοπλοϊκά εισιτήρια καθώς και εισιτήρια για ΚΤΕΛ και Τρένα, στις πιο συμφέρουσες τιμές.


Επιπλέον έχουν την δυνατότητα να κάνουν online κράτηση ταξί, να κλείσουν ξενοδοχείο, να νοικιάσουν αυτοκίνητο ή να επιλέξουν κάποιο από τα πλήρη πακέτα διακοπών για το επόμενο ταξίδι τους. Πέραν των ταξιδιωτικών υπηρεσιών, από το κατάστημα του Viva.gr στο “The Mall Athens”, πωλούνται ακόμη εισιτήρια για θεατρικές παραστάσεις και συναυλίες σε όλη την Ελλάδα, ενώ σύντομα θα ξεκινήσει και η διάθεση ασφαλιστικών προϊόντων και υπηρεσιών.


Οι καταναλωτές μπορούν να πληρώσουν για τις παρεχόμενες υπηρεσίες του Viva.gr είτε με μετρητά στο Αυτόματο Κέντρο Πληρωμών της Hellas Pay (αδειοδοτημένο από την Τράπεζα της Ελλάδος, Ίδρυμα Πληρωμών), είτε με χρήση πιστωτικής κάρτας και PayPal.