Το Ολοκληρωμένο Λογισμικό Διαχείρισης για διαχειριστές Data Centers που «σπάει» το φράγμα μεταξύ ΙΤ και Εγκαταστάσεων.


schneider electricΤο StruxureWare™ για Data Centers συνδυάζει τα κορυφαία στην αγορά εργαλεία λογισμικού της Schneider Electric για Data Center Infrastructure Management (DCIM) και Data Center Facility Management (DCFM), προκειμένου να προσφέρει συλλογή των δεδομένων, παρακολούθηση, αυτοματοποίηση και λειτουργίες για σχεδιασμό και υλοποίηση, για μια ολοκληρωμένη και πολύπλευρη προβολή όλων των σημαντικών φυσικών συστημάτων του Data Center. Αυτή η νέα προσφορά ενδυναμώνει τους διαχειριστές Data Centers, προσφέροντας πρόσβαση σε όλα τα δεδομένα και εργαλεία που χρειάζονται για αξιόπιστη, αποδοτική, παραγωγική, ασφαλή και «πράσινη» λειτουργία των Data Centers.


StruxureWare™ για Data Centers: Σουίτα Παρακολούθησης
Η Σουίτα Παρακολούθησης StruxureWare™ για Data Centers προσφέρει μια σειρά από βασικές και προηγμένες επιλογές για απεικόνιση, ειδοποιήσεις και αναφορές σε πραγματικό χρόνο σχετικά με την φυσική υποδομή και τα συστήματα data center για ηλεκτρική ενέργεια, ψύξη και στοιχεία υποδομών ΙΤ. Η σουίτα παρακολούθησης περιλαμβάνει:
– StruxureWare Central (πρώην InfraStruxure Central) – ένα βασικό, ανεξάρτητο κατασκευαστή, σύστημα λογισμικού που παρέχει συνολική εικόνα και ανάλυση της σύνθετης υποδομής ΙΤ και που επικοινωνεί με τα συστήματα διαχείρισης κτηρίου, ηλεκτρικής ενέργειας και δικτύου επικοινωνιών για την εξασφάλιση της ποιότητας σε συνδυασμό με την μείωση του κόστους και την αύξηση της απόδοσης της ενέργειας. Το καινούριο StruxureWare Central για Blackberry και iPhone προσφέρει στους διαχειριστές του Data Center τους ίδιους ενεργούς συναγερμούς, ιστορικό συναγερμών, ομάδες συσκευών και ενδείξεις ρεύματος όπως και το πρόγραμμα σε ένα desktop.
– StruxureWare Power και StruxureWare Cooling – Αυτές οι προηγμένες επιλογές, που βασίζονται στα υπάρχοντα καινοτόμα και κορυφαία στην αγορά συστήματα παρακολούθησης ισχύος (πρώην ION Enterprise) και αυτοματισμού ψύξης (πρώην Continuum) της Schneider Electric, προσαρμοσμένα για τις εξειδικευμένες και μοναδιαίες εφαρμογές των Data Centers.


Το StruxureWare Power παρακολουθεί την εγκατάσταση και την ηλεκτρική υποδομή του data center από την τροφοδοσία έως το rack. Οι κεντρικές λειτουργίες του συστήματος περιλαμβάνουν την καταγραφή της κατανάλωσης ισχύος και ενέργειας και την εξέλιξή τους, τα συμβάντα που αφορούν την ποιότητα της τροφοδοσίας ενώ προσφέρει εποπτεία από την γενική εικόνα του ηλεκτρικού δικτύου έως και τον εξοπλισμό. Το StruxureWare Cooling παρακολουθεί και αυτοματοποιεί πλήρως το περιβαλλοντικό σύστημα ελέγχου για την κεντρική εγκατάσταση συμπεριλαμβανομένης της εγκατάστασης παροχής θερμικής ενέργειας με εξειδικευμένη παρακολούθηση του υποσυστήματος παραγωγής ψυχρού νερού του Data Center, συμπεριλαμβανομένων πύργων ψύξης, ψυκτών, αντλιών και εξοπλισμού διαχείρισης αέρα του χώρου υπολογιστών και χειριστών. Προαιρετικά περιλαμβάνονται έλεγχος γενικής πρόσβασης και επιτήρηση.


StruxureWare για Data Centers: Σουίτα Λειτουργιών
Η σουίτα λειτουργιών του StruxureWare είναι ένα δεύτερης γενιάς λογισμικό Διαχείρισης Φυσικής Υποδομής του Data Center, που δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες να αποκτήσουν έλεγχο στην λειτουργία του Data Center, όπου οι περιορισμοί λόγω χωρητικότητας, οι αλλαγές εξοπλισμού και η διαθεσιμότητα είναι προκλήσεις που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι διαχειριστές των data centers.


Το StruxureWare Operations είναι το κορυφαίο στην αγορά DCIM, παρέχοντας μια κλιμακωτή fault tolerant λύση που περιλαμβάνει όλες τις πτυχές της σύγχρονης διαχείρισης των Data Centers, όπως τη διαχείριση παγίων, τον έλεγχο της χωρητικότητας καθώς και την ενσωμάτωσή τους σε dashboard και «smartphone». Προσφέρει την ικανότητα να προβλέπει τόσο τους μελλοντικούς προϋπολογισμούς για επέκταση και εδραίωση των λειτουργιών του Data Center, όσο και την επίδραση αυτών των αλλαγών σε διάφορες πτυχές της εγκατάστασης. Μέσω της διαφάνειας στους βασικούς δείκτες απόδοσης του Data Center (KPIs), οι πελάτες βοηθούνται στη λήψη τεκμηριωμένων αποφάσεων σχετικά με τις συμφωνίες σε επίπεδο υπηρεσιών και τον έλεγχο των λειτουργικών εξόδων.


To StruxureWare για Data Centers θα παρέχει στους χρήστες πολύπλευρες εναλλακτικές για να δημιουργήσουν και να μοιραστούν ποικίλα management dashboards. Το StruxureWare για Data Centers είναι μέρος της ολοκληρωμένης σειράς λύσεων StruxureWare, η οποία έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει μία αναπτυγμένη πλατφόρμα λογισμικού σκοπεύοντας να απλοποιήσει τη διαχείριση ενέργειας και να βελτιστοποιήσει τη χρήση ενέργειας σε όλους τους τύπους κτιρίων, Data Centers και βιομηχανικών εγκαταστάσεων. Το StruxureWare είναι το λογισμικό, που συνδέει το χαρτοφυλάκιο της EcoStruxure αρχιτεκτονικής διαχείρισης ενέργειας της Schneider Electric. Από ένα απλό σημείο πρόσβασης, προσφέρει προηγμένη παρακολούθηση, αυτοματοποίηση, σχεδιασμό και αναφορά για καίρια συστήματα διαχείρισης εγκατάστασης.


Η πρώτη διαθέσιμη παγκοσμίως προσφορά της StruxureWare για Data Centers είναι τα StruxureWare Central v6.3 και StruxureWare Central Mobile Application για iPhone και Blackberry. Άλλα εξελιγμένα στοιχεία της σουίτας λογισμικού StruxureWare για Data Centers θα ανακοινωθούν εντός του 2011, ώστε να ανταποκριθούν στις ανάγκες όλων των Data Centers και επαγγελματικών εγκαταστάσεων. Όλες οι νέες προσφορές και εξελίξεις στο StruxureWare για Data Centers είναι συμβατές με τα υπάρχοντα στοιχεία του InfraStruxure Management.