H Lexmark ανακοίνωσε την εφαρμογή εκτύπωσης από φορητή συσκευή Cisco Cius, ένα tablet ειδικά διαμορφωμένο για επιχειρήσεις.


lexmark

lexmark

Σχεδιασμένη in-house, η πλατφόρμα φορητών λύσεων της Lexmark, ανοίγει το δρόμο για ραγδαίες εξελίξεις στην ταχέα αναπτυσσόμενη αγορά κινητών συσκευών.


Η εφαρμογή της Lexmark, επίσης συμβατή και με άλλες κινητές συσκευές με λειτουργικό Android , επιτρέπει την εύκολη χρήση εκτύπωσης από φορητή συσκευή για τους εργαζόμενους, χωρίς την προσθήκη επιπλέον servers. Το Cisco Cius είναι ένα καινοτόμο, υψηλής ασφάλειας tablet, διαμορφωμένο για επιχειρήσεις, το οποίο συνδυάζει φωνή, βίντεο και δυνατότητες virtualization, όλα σε μία φορητή συσκευή.


Οι φορητές συσκευές στο εταιρικό δίκτυο μιας εταιρίας απαιτούν ελάχιστη ή καμία ρύθμιση για τη χρήση της εφαρμογής. Επιπλέον, οι εργαζόμενοι στις επιχειρήσεις θα έχουν τη δυνατότητα να εκτυπώνουν με ευκολία έγγραφα σε Lexmark δικτυακούς εκτυπωτές και πολυμηχανήματα (MFP) που βρίσκονται στο εταιρικό τους περιβάλλον.


H εφαρμογή εκτύπωσης της Lexmark από φορητή συσκευή, ενώ έχει βελτιστοποιηθεί ώστε να λειτουργεί με εκτυπωτές και πολυμηχανήματα της Lexmark, αναμένεται ότι θα υποστηρίζει και την εκτύπωση σε συσκευές άλλων κατασκευαστών που υποστηρίζουν τυπικές μορφές αρχείων, όπως PDF, JPEG και TIFF. H εφαρμογή εκτύπωσης της Lexmark από φορητή συσκευή Cisco Cius tablet θα είναι διαθέσιμη μέχρι το τέλος του έτους μέσω του Cisco AppHQ.