Νέα υλοποίηση της Ολοκληρωμένης λύσης Αυτοματοποίησης Πωλήσεων στην Ορίζοντες Α.B.E.E.


logo-bizegate-certifiedΗ Regate A.E. εγκατέστησε επιτυχώς την ολοκληρωμένη λύση αυτοματοποίησης πωλήσεων BizeGate στην εταιρεία Ορίζοντες Α.B.E.E. Η εταιρία ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ Α.Β.Ε.Ε. ιδρύθηκε το 1996, από ανθρώπους με μεγάλη εμπειρία στον ευρύτερο χώρο των S/M και αναδείχθηκε σε μία από τις δυναμικότερες εταιρίες διανομών, εισαγωγών και αντιπροσωπειών στη βόρεια Ελλάδα. Η εταιρία, με την εμπειρία, τον εξοπλισμό και το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό που διαθέτει, έχει τη δυνατότητα διάθεσης των προϊόντων της από την Θεσσαλία μέχρι τον Έβρο, παρέχοντας προηγμένες υπηρεσίες πιστοποιημένες στα πρότυπα ISO και HACCP.


Με την εγκατάσταση του συστήματος BizeGate Enterprise Edition οι πωλητές πλέον μπορούν μέσα από τη φορητή συσκευή τους να πραγματοποιήσουν κανονικές και τριγωνικές πωλήσεις, επιστροφές καταλλήλων και ακατάλληλων προϊόντων με ταυτόχρονη καταγραφή των ημερομηνιών λήξης. Η χρήση barcode scanner επιτρέπει την άμεση και ταχύτατη εκτέλεση όλων των εργασιών, σε πάνω από 6000 κωδικούς διανομής. Στις ήδη διευρυμένες δυνατότητες merchandising του BizeGate, προστέθηκε η δυνατότητα φωτογράφησης του σημείου πώλησης, ώστε να καταγράφονται και οπτικά οι ενέργειες promotion, sell-out, καταγραφές στοκ, προσώπων και άλλων πάγιων στοιχείων. Επιπρόσθετα, ο κάθε πωλητής μπορεί να παρακολουθεί το ταμείο του, τις εισπράξεις και τα έξοδά του, ενώ όλες οι αναφορές προς τη διεύθυνση πωλήσεων υλοποιούνται πλέον ηλεκτρονικά.


Για τον εξοπλισμό των πωλητών η Διοίκηση της Ορίζοντες Α.B.E.E. κατέληξε σε βιομηχανικές φορητές συσκευές τύπου Ruggedized PDA.


Τέλος επισημαίνεται, ότι το BizeGate διασυνδέθηκε με το Microsoft Dynamic NAV, για την αμφίδρομη επικοινωνία και ενημέρωση των απομακρυσμένων στελεχών της εταιρείας με το εμπορικό και το λογιστήριο.