Ο “κόσμος της Ferrari” στο Αμπού Ντάμπι είναι το πρώτο παγκόσμιο θεματικό πάρκο της Ferrari και ο μεγαλύτερος πόλος έλξης στο είδος του.


electrolux_logoΕίναι μια έντονη πολύ-αισθησιακή εμπειρία που οφείλουν να δουν οι ενθουσιώδεις οπαδοί και οι οικογένειές τους και όχι μόνο. Με περισσότερο από 20 παιχνίδια – πίστες και διάφορες ατραξιόν, συμπεριλαμβανομένου του γρηγορότερου παγκοσμίως rollercoaster, ο “κόσμος της Ferrari” είναι περισσότερο από ένα θεματικό πάρκο. Είναι εκεί όπου παρουσιάζεται η θρυλική ιστορία της Ferrari. Το πάρκο προσφέρει μια διαφορετική σειρά παιχνιδιών για ενηλίκους και για παιδιά, μια ευρεία ποικιλία ιταλικών λιχουδιών και μοναδικές εμπειρίες για ψώνια.


Μετά από 2 έντονα χρόνια εργασίας από το τμήμα πωλήσεων και σχεδιασμού, η Electrolux εξόπλισε πλήρως με μηχανήματα υψηλής απόδοσης την κεντρική κουζίνα παραγωγής και τα 4 ιταλικά εστιατόρια. Τα μηχανήματα που εγκατέστησε η Electrolux είναι ένα παράδειγμα της πληρέστερης σειράς μηχανημάτων μαζικής εστίασης και που ο πελάτης μπορεί να ωφεληθεί από:
• 11 μπλοκ μαγειρικής Thermaline (το μεγαλύτερο είναι 53,6 x 20,6 μ. και βρίσκεται στην κουζίνα επίδειξης του εστιατορίου Il Cavallino).
• 6 καινοτόμοι και πρωτοποριακοί φούρνοι air-o-steam touchline
• 80 πάγκοι ψυγεία – καταψύκτες
• 16 πλυντήρια ποτηριών/πιάτων/σκευών


Από τις 25 έως τις 26 Φεβρουαρίου, η Electrolux Professional οργάνωσε το 1ο Συνέδριο αντιπροσώπων του Region 8 (Μέση Ανατολή, Αφρική και Ινδία) στο “κόσμος της Ferrari” του Αμπού Ντάμπι.