H M-Stat δημιουργεί μια sms client εφαρμογή για smartphones, το dosms.gr, για την αποστολή μηνυμάτων μέσω της υπηρεσίας web2sms.


dosmsGRΗ εφαρμογή είναι ήδη διαθέσιμη δωρεάν για τις πλατφόρμες Google Android και Samsung bada. Το mobile app του dosms.gr αποτελεί ένα sms client που χρησιμοποιεί την υπηρεσία web2sms για την αποστολή μηνυμάτων σε Ελλάδα, Κύπρο και συγκεκριμένες χώρες του εξωτερικού, με χαμηλές χρεώσεις.


Βασικά Χαρακτηριστικά
– Δυνατότητα προγραμματισμού μελλοντικής αποστολής SMS
– Εμφάνιση του κινητού του χρήστη ως αποστολέας των μηνυμάτων
– Δυνατότητα αποστολής SMS μέσω του web. Για την αποστολή SMS απαιτείται μόνο σύνδεση στο internet ενώ η ύπαρξη της SIM και του GSM δικτύου απαιτείται μόνο κατά τη διάρκεια εγγραφής
– Εύκολη εισαγωγή παραληπτών στις επαφές του dosms.gr είτε από τις επαφές του κινητού είτε πληκτρολογώντας
– Δημιουργία και διαχείριση επαφών μέσα από την εφαρμογή του dosms.gr, δημιουργία κατηγοριών επαφών, πχ. «φίλοι», «οικογένεια», κ.ο.κ. για την εύκολη αποστολή sms σε λίστα παραληπτών.
– Αναφορές παράδοσης όλων των απεσταλμένων μηνυμάτων από το dosms.gr.
– Πλήρες ιστορικό των αποστολών για τα απεσταλμένα αλλά και εισερχόμενα μηνύματα στις επαφές του dosms.gr (για το Android version).
– Δυνατότητα in-app αγοράς SMS και επέκταση του διαθέσιμου υπολοίπου του χρήστη, μέσω PayPal (για το Android version).
– Η εφαρμογή αποτελεί τη mobile έκδοση του site, www.dosms.gr, που διαθέτει η m-Stat, όπου ο χρήστης μπορεί να αποστέλλει SMS από τον υπολογιστή. Για τη χρήση της εφαρμογής dosms απαιτείται η δημιουργία λογαριασμού στο website του dosms.gr.


Η Android έκδοση της εφαρμογής του dosms.gr, είναι διαθέσιμη και στα αγγλικά.