Nέα πακέτα από ειδικούς προορισμούς και σημεία ενδιαφέροντος με 2,2 εκατομμύρια ειδικές πληροφορίες για 44 χώρες.


70 Premium_Front_munich_enΤα έξι διαφορετικά πακέτα που διαθέτει η Navigon για τους κατόχους των συσκευών της περιλαμβάνουν σημαντικά σημεία ενδιαφέροντος (Points of Interest – POI) σε 44 ευρωπαϊκές χώρες. Τα στοιχεία βασίζονται στα δεδομένα της on line πλατφόρμας OpenStreetMap, όπου κάθε χρήστης μπορεί να εισάγει τα δικά του POIs. Η Navigon έχει προχωρήσει σε επεξεργασία των στοιχείων αυτών ξεκαθαρίζοντας τόσο τις διπλές εγγραφές όσο και τα ελλιπή στοιχεία που μπορεί να υπήρχαν κατά την καταχώρησή τους από τους χρήστες.


Οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν μεταξύ έξι διαφορετικών πακέτων, εκ των οποίων το All-in-One περιέχει το σύνολο των POIs με 2,2 εκατομμύρια σημεία ενδιαφέροντος. Επιπλέον οι χρήστες μπορούν να αποφασίσουν οι ίδιοι τι τους ενδιαφέρει να περιέχει το πακέτο τους, ανάλογα με τις θεματικές ενότητες που προτιμούν. Έτσι διατίθενται πακέτα με θέμα την υγεία (φαρμακεία, νοσοκομεία κλπ.), γαστρονομικού ενδιαφέροντος (εστιατόρια, καφέ κλπ.), επικεντρωμένα σε αγορές (με καταστήματα, εμπορικά κέντρα κλπ. ) αλλά και πακέτα με σημεία αναψυχής και διασκέδασης (κινηματογράφοι, πάρκα, μουσεία κλπ), καθώς και το πακέτο Park & Ride (με σημεία στάθμευσης κλπ).


Τα πακέτα με τα σημεία ειδικού ενδιαφέροντος είναι άμεσα διαθέσιμα μέσα από το Navigon Fresh. Το „All-in-One“ κοστίζει 9,95 Euro και περιέχει όλα τα POIs, ενώ για κάθε άλλο ειδικό πακέτο το κόστος ανέρχεται στα 4,95 Euro αντίστοιχα. Ειδικά για τους κατόχους της σειράς 70 να σημειώσουμε ότι όσοι έχουν δηλώσει ήδη τη συσκευή τους, ή την δηλώσουν στο NAVIGON Fresh, μπορούν να πάρουν Δωρεάν όλο το πακέτο με τους ειδικούς προορισμούς, μέχρι 30 Ιουνίου 2011.