Οι AMD Fusion APUs απέσπασαν το βραβείο “2011 Best Choice of Computex Taipei Award”.


AMD_Fusion_APU_embeddedΗ AMD έλαβε τη σημαντικότερη διάκριση αποσπώντας το βραβείο “2011 Best Choice of Computex TAIPEI Award” για τους Fusion Accelerated Processing Units (APUs) στην κατηγορία Computer & Systems. Η βράβευση πραγματοποιήθηκε από την Taipei Computer Association, τον σημαντικότερο φορέα του κλάδου της Πληροφορικής στην Ταϊβάν, με παρουσία δεκάδων προσωπικοτήτων, όπως εκπροσώπους της κυβέρνησης, ακαδημαϊκούς, ερευνητές, δημοσιογράφους και εξειδικευμένους επιστήμονες στην τεχνολογία.


Οι AMD Fusion APUs προσφέρουν μία νέα προσέγγιση στο σχεδιασμό επεξεργαστών και ανταποκρίνονται καλύτερα στις ανάγκες των χρηστών για πιο απαιτητικό φόρτο εργασίας και visual computing, προσφέροντας μία νέα σχεδιαστική προσέγγιση στους επεξεργαστές για small form factor συσκευές με μεγάλη αυτονομία. Μόνο οι AMD Fusion APUs έχουν κατασκευαστεί για να προσφέρουν ισχυρή απόδοση CPU και GPU σε μία μονάδα επεξεργαστή για HD 3D βίντεο και αναπαραγωγή 3D δεδομένων για όσους αναζητούν μια πιο πλούσια οπτική εμπειρία οποτεδήποτε και οπουδήποτε επιθυμούν.


Το “Best Choice Award” του COMPUTEX TAIPEI έχει βραβεύσει σπουδαία τεχνολογικά επιτεύγματα για το σχεδιασμό τους και την τεχνολογία που χρησιμοποιούν από το 2002, αποτελώντας ένα από τα σπουδαιότερα γεγονότα στο πλαίσιο της COMPUTEX TAIPEI, της δεύτερης μεγαλύτερης ICT έκθεσης παγκοσμίως. Έπειτα από δοκιμές, η κριτική επιτροπή ξεχώρισε τα προϊόντα με εξαιρετική σχεδίαση και τεχνολογία αιχμής ανάμεσα σε 10 κατηγορίες προϊόντων.