Για τον Ιούνιο η ψηφιακή πλατφόρμα του ΟΤΕ εξασφάλισε την περιπέτεια “TRON: Legacy” σε σκηνοθεσία του Τζόζεφ Κοζίνσκι.


tron legacyΠαράλληλα, θα προβληθεί και το μαγευτικό παραμύθι “Tangled/Μαλλιά Κουβάρια”, με τη διάσημη Ραπουνζέλ, που αναβιώνει σε μια γλυκύτατη ταινία για μικρούς και μεγάλους.


Ακόμα, μη χάσετε:
– την ιστορία για το πως άρχισαν όλα… στο Facebook μέσα από την ματιά του σκηνοθέτη Ντέιβιντ Φίντσερ, στην κοινωνική ταινία των 3 Όσκαρ, «The Social Network»
– την τελευταία σκηνοθετική δουλειά των αδελφών Κοέν, «Αληθινό Θράσος», με τον ασύγκριτο Τζεφ Μπρίτζες και τον Ματ Ντέιμον σε ρόλο έκπληξη,
– την κωμωδία «Γονείς Της Συμφοράς» με τους Μπεν Στίλερ & Ρόμπερτ Ντε Νίρο να ανταμώνουν για τρίτη φορά στο γυαλί για να μας χαρίσουν άφθονο γέλιο.


Η υπηρεσία ετοίμασε και φέτος, ένα πλούσιο μπουκέτο για τους μικρούς και μεγάλους φίλους της, με πλήθος από ταινίες, σειρές, ντοκιμαντέρ και μουσικά προγράμματα. Δείτε λοιπόν τον Ιούνιο, στην ψηφιακή πλατφόρμα του ΟΤΕ.


Μέσα από την υπηρεσία Film Club:
Ταινίες («Mars attacks!», «Απόλυτη δύναμη»), Σειρές («True Blood – 2ος κύκλος», «Γραφείο Κηδειών Φίσερ» – 4ος κύκλος), Ντοκιμαντέρ που κόβουν την ανάσα («Skateboard Madness» – «Πάρκο με καρχαρίες»), Παιδικές σειρές («Λαστιχούληδες», «Οι Συνομωσίες του Ρόσγουελ»), καθώς και Αγαπημένα μουσικά βιντεοκλίπ («In love with You» του Jared Evan, «Do It Like A Dude» της Jessie J, «Μια Ματιά» του Νικηφόρου, «Αν Μ’ Αγαπάς» του Δήμου Αναστασιάδη και πολλά άλλα);


Στα Ψηφιακά Κανάλια της υπηρεσίας:
Στο KidsCo, ο Ιούνιος είναι ο μήνας των παιδιών! Μια μεγάλη ποικιλία ταινιών θα τα καθηλώσει και θα τα αφήσει άφωνα! «Οι Τρεις Σωματοφύλακες», «Τέρατα και Πειρατές», «Η Χιονάτη», «Το Μαγεμένο Βουνό» και «Η Βασίλισσα των Χελιδονιών» είναι μια μικρή μόνο γεύση από τις ταινίες που θα προβληθούν αυτό το μήνα.


Το FOXlife, επίσης, δε θ’ αφήσει παραπονούμενους τους τηλεθεατές. Δύο νέες σειρές έρχονται απευθείας στην τηλεόρασή σας: το αστυνομικό-ιατρικό «Body of Proof», με πρωταγωνίστρια την «Desparate Housewife» Dana Delaney, καθώς και το αστείο, συγκινητικό και συνάμα προκλητικό «Huge».