Η Mio ανακοινώνει ότι οι πληροφορίες σχετικά με την Αττική Οδό θα εμφανίζονται στις συσκευές που υποστηρίζουν πληροφορίες κίνησης.


Mio logoΗ Mio Technology σε συνεργασία με την εταιρεία Traffic Nav προσφέρει πλέον τις πληροφορίες της κίνησης και για την Αττική Οδό για όλες τις συσκευές που δίνουν πληροφορίες κίνησης.


Συγκεκριμένα, οι κάτοχοι των συσκευών Mio Moov S305, S505, S555, και Mio Spirit 475 και 575, έχουν πλέον στις πληροφορίες κίνησης που είχαν μέχρι τώρα και την κίνηση στην Αττική Οδό. Οι κάτοχοι που έχουν ήδη ενεργοποιήσει τις συσκευές τους δε θα καταλάβουν καμία διαφορά, απλά θα αρχίσουν να παίρνουν και αυτές τις πληροφορίες.


Αυτοί που έχουν μια από αυτές τις συσκευές, αλλά δεν έχουν ενεργοποιήσει τις πληροφορίες κίνησης, μπορούν να το κάνουν εντελώς δωρεάν εφ’ όρου ζωής κατεβάζοντας ένα patch στη διεύθυνση www.mio.com/greek-tmc.


Προς το παρόν, η υπηρεσία παροχής πληροφοριών κίνησης TMC της Mio είναι διαθέσιμη μόνο για την Αθήνα, ενώ σύντομα αναμένεται η προσθήκη δεδομένων και για άλλες 14 πόλεις της Ελλάδας.