Η Panda Security ανακοινώνει το νέο Panda Cloud Partner Center, που στοχεύει στην ενημέρωση των συνεργατών.


panda logoΗ νέα λύση είναι μια cloud-based κονσόλα Web που παρέχει απλή διαχείριση κύκλου ζωής, μέσα από τη διαδικασία trial-to-purchase-to-renewal. Η λύση διατίθεται δωρεάν και οι φορείς παροχής υπηρεσιών, αρκεί και μόνο να εγγραφούν και να γίνουν εξουσιοδοτημένοι συνεργάτες στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.pandasecurity.com/enterprise/solutions/cloud-partner-center/


Η υπηρεσία παρέχει στους συνεργάτες πληροφορίες και συμβουλές έτσι ώστε να διαπραγματεύονται πιο εύκολα και πιο γρήγορα με τους πελάτες τους. Επιπλέον παρέχονται όλες οι απαραίτητες πληροφορίες που χρειάζονται προκειμένου να διαχειριστούν τους πελάτες τους, όπως άδειες και ασφάλεια (endpoint και e-mail), με απλές ερωταπαντήσεις. Με αυτόν τον τρόπο μπορούν να ελέγξουν με μεγαλύτερη ευκολία τον κύκλο ζωής της δραστηριοποίησης και της συνεργασίας τους με τους πελάτες τους, αλλά και να ανακαλύψουν νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες χάρη σε ενέργειες επέκτασης υφιστάμενων συμβολαίων ή με cross-selling.


Οι συνεργάτες έχουν τη δυνατότητα να ελέγχουν όλες τις ενέργειές τους online, σε πραγματικό χρόνο, αφού μπορούν να αγοράζουν και να υπογράφουν άδειες, να εφαρμόζουν υπηρεσίες ασφαλείας, να διαχειρίζονται θέματα ασφάλειας (endpoint και email) απευθείας από το cloud, αλλά και να δημιουργούν χρήσιμες αναφορές.


Οι συνεργάτες από το κανάλι καθώς και οι φορείς παροχής υπηρεσιών απολαμβάνουν μεγαλύτερα περιθώρια κέρδους και εκπτώσεις με την αγορά συγκεκριμένου όγκου αδειών χρήσης, ενώ θα εξοικονομούν τόσο χρόνο όσο και χρήματα, αφού θα αποφεύγουν τις δαπανηρές προσωπικές επισκέψεις onsite.


Οι συνεργάτες από το κανάλι που επιθυμούν να εγγραφούν και να επωφεληθούν από τα πλεονεκτήματα που προσφέρονται από το νέο Panda Cloud Partner Center αρκεί να επισκεφθούν το πρόγραμμα συνεργατών της Panda στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.pandasecurity.com/enterprise/solutions/cloud-partner-center/, ή να επικοινωνήσουν με το τμήμα πωλήσεων της Panda Security.