Τον Δεκέμβριο του 2008, η διεθνής εταιρεία ΜΜΕ, Fox International Channels, ξεκινάει με το κανάλι FOXlife στην τηλεόραση της ON Telecoms.

Ontelecoms logoΗ Fox International Channels (FIC), η εταιρεία διαχείρισης καναλιών και ΜΜΕ της News Corporation που χειρίζεται διεθνώς τη διανομή συνδρομητικών καναλιών και ψηφιακών υπηρεσιών, ανακοινώνει την αποκλειστική διανομή του FOXlife, του πρώτου ελληνικού καναλιού της FOX, μέσω της τηλεόρασης της On Telecoms.
Το FOXlife θα είναι διαθέσιμο από την 1η Δεκεμβρίου 2008 αποκλειστικά μέσω της τηλεόρασης της On Telecoms, της μεγαλύτερης καλωδιακής τηλεοπτικής πλατφόρμας στην Ελλάδα, με περίπου 100.000 συνδρομητές.
Η παρουσίαση του καναλιού FOXlife στην Ελλάδα θα γίνει στις 11 Νοεμβρίου 2008 στο NIXON, παρουσία του προέδρου της FOX INTERNATIONAL CHANNELS Europe κυρίου Jesus Perezagua.
Με το ξεκίνημα του FOXlife στην Ελλάδα, η Fox International Channels υπογραμμίζει την αναπτυξιακή της στρατηγική και συνεχίζει να επενδύει σε αγορές που έχουν μεγάλα περιθώρια ανάπτυξης και ισχυρή ζήτηση για τηλεοπτικό περιεχόμενο υψηλού επιπέδου σε όλη την Ευρώπη..
Το FOX Life, ένα από τα πιο δημοφιλή ψυχαγωγικά κανάλια στον κόσμο, απευθύνεται σε ένα νεανικό κοινό (25-45 ετών) υψηλού μορφωτικού επιπέδου, το οποίο θέλει να έχει πρόσβαση στα καλύτερα τηλεοπτικά προγράμματα διεθνώς. Εκπέμπει ήδη σε 35 χώρες με μεγάλη επιτυχία παρουσιάζοντας πρώτο και σε αποκλειστικότητα πολυβραβευμένες διεθνείς τηλεοπτικές σειρές.

Σχετικά με το FOX Life
Το FOX Life, στις χώρες που έχει παρουσία, παρουσιάζει ένα μίγμα από διεθνείς και τοπικές παραγωγές σειρών και ενημέρωσης από το Hollywood, με γνώμονα πάντα τις τοπικές ανάγκες και την ψυχαγωγία του υψηλού επιπέδου κοινού του. Κωμωδίες, σειρές μυθοπλασίας και σειρές πρώτης προβολής συνιστούν το πρόγραμμά του, το οποίο περιλαμβάνει τα πιο επιτυχημένα τηλεοπτικά προγράμματα διεθνώς και το έχει καταστήσει ένα από τα πιο αγαπημένα κανάλια γυναικών αλλά και αντρών σε όλες τις χώρες που εκπέμπει. Το FOXlife ξεκίνησε στην Ιταλία, αλλά έχει κατακτήσει φανατικό κοινό σε 35 χώρες στις οποίες έχει παρουσία, μπαίνοντας σε περισσότερα από 25 εκατομμύρια σπίτια σε χώρες όπως η Ιταλία, η Ιαπωνία, η Κορέα, η Λατινική Αμερική, η Πολωνία, η Ρωσία, η Βουλγαρία και η Τουρκία.

Σχετικά με τη FOX International Channels
Η FOX International Channels (FIC), ξεκίνησε το 1993 ως μέρος της News Corp, με στόχο τη δημιουργία και διανομή τηλεοπτικού περιεχομένου, συνδρομητικών καναλιών, υπηρεσιών multimedia και διαχείρισης on-line διαφημιστικών πακέτων σε Ευρώπη, Λατινική Αμερική, Ασία και Αφρική. Η FOX International Channels παράγει και διανέμει ψυχαγωγικό, αθλητικό, και κινηματογραφικό περιεχόμενο μέσα από brands καναλιών όπως FOX, FOX Life, FOX Crime, FX, FOX Sports, FOX Movies, Speed Channel, Cult, Next, National Geographic Channel, Nat Geo Wild, Nat Geo Adventure, Nat Geo Music, Voyage, Utilissima και Baby TV. Η Fox International Channels διανέμει επίσης επιλεγμένα κανάλια προσαρμοσμένα σε High-Definition και για κινητά τηλέφωνα: FOX Life HD, Next HD, National Geographic Channel HD και FOX Mobile. Η εταιρεία έχει κατακτήσει περισσότερους από 350 εκατομμύρια συνδρομητές σε 29 γλώσσες.

Σχετικά με την ΟΝ Τelecoms
H ON Telecoms ξεκίνησε το 2006 ως ένας εναλλακτικός φορέας παροχής ευρυζωνικών τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών και ανέπτυξε ιδιόκτητο δίκτυο οπτικών ινών στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής. Χάρη στο εκτεταμένο δίκτυο της και την τεχνολογία που χρησιμοποιεί, η Οn Telecoms προσφέρει στους 100.000 περίπου συνδρομητές της, προηγμένες τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες.
Η ON Telecoms εξασφαλίζει στους συνδρομητές της, πρωτοποριακές υπηρεσίες όπως το On REC, το Video-on-Demand, το On Multiplex, ένα πλούσιο μπουκέτο διεθνών ελεύθερων και συνδρομητικών καναλιών και ενσωματωμένο φηφιακό αποκωδικοποιητή.